Proiect ”Erasmus+”, încheiat cu succes la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

În octombrie 2019, Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina a primit finanțare prin Programul ”Erasmus+” al Uniunii Europene pentru un proiect de parteneriat de schimb interșcolar cu titlul "E.QUA.L.I.TY. - Europe for QUAlitative Learning and the Inclusion of diversiTYies" – Europa pentru învățământ de calitate și incluziune a diversității. După trei ani, proiectul s-a încheiat cu succes, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina având loc joi, 20 octombrie, conferința de închidere a acestui proiect.

La eveniment au participat profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, alți proefsori și elevi, care au participat în cei trei ani la activitățile din cadrul acestui proiect, coordonarea find asigurată în ultima parte a proiectului de profesor Mihaela Popescu.
Schimbul de experiență a cuprins vizite la unitățile școlare partenere în proiect: Escola Secundaria ”Alves Martins”, din Viseu - Portugalia; Gundogmus Anadolu Lisesi, din Antalya - Turcia; Davia Ozolina Apes vidusskola, din Ape - Letonia; Polo Tecnico Fermi - Gadda, din Napoli - Italia.
Dincolo de partea oficială, de concursurile pentru logo, de fascinația călătoriilor, așa cum arătau și majoritatea celor care au vorbit la conferința de închidere a acestui proiect - elevi și cadre didactice, deopotrivă, importantă rămâne experiența de viață acumulată, cu toții asumându-și ca astfel de proiecte să continue în unitatea de învățământ câmpineană.

3117 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1921 vizualizari
31 mar. 2023 20:54

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și localitățile învecinate

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL anunță programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește 17 aprilie 2023, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează. În restul zilelor, se va desfășura programul normal de colectare a deșeurilor.

1712 vizualizari
29 mar. 2023 08:40

Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.