CONTACT

Reparații la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Schelelor și Sondei

- Actualitate -

Reparații la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Schelelor și Sondei

La Primăria Câmpina este în curs de emitere autorizația de construcție pentru efectuarea unor lucrări de reparații la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Sondei și Schelelor. Va fi reparat carosabilul, dar vor fi reabilitate și scările de la Poșta Mică.

"Când au fost reabilitate bulevardele Carol I și Schelelor, această intersecție nu a fost prinsă în niciun proiect. A rămas asfaltul vechi, denivelat și care trebuie reabilitat, vor fi ridicate și capacele de la canalizare. Tot în această lucrare vor fi incluse și scările de la Poșta Mică, pentru că sunt într-un stadiu avansat de degradare", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi în cadrul conferinței de presă care a avut loc recent la Primăria Câmpina. (video)
În anii precedenți, în această intersecția au avut loc și lucrări la rețeaua de apă, lucrări în urma cărora carosabilul a avut de suferit.


11 Jul 2018 19:20 5109 vizualizari


Comentarii






144 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
751 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2571 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2068 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV