Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești au extins din nou ancheta în dosarul în care primarul Horia Tiseanu este cercetat pentru infracțiuni de corupție. Dacă în cazul unora dintre acuzații cercetările au fost finalizate, în cazul altora ancheta continuă. Surse judiciare ne-au declarat că procurorii au cerut Primăriei foile de parcurs de la mașinile ce aparțin Atelierului Sere, în original. Astăzi, un reprezentant al Primăriei a dus documentele la DNA Ploiești. (video)
Vă reamintim că primarul Horia Tiseanu este acuzat, pe lângă abuz în serviciu și trafic de influență, și de instigare la delapidare. Potrivit informațiilor furnizate în vara acestui an, de DNA Ploiești, la solicitarea noastră în baza Legii 544/2001, în această cauză este vorba despre peste 12 tone combustibil de la Serele Municipale, în valoare de 70.450 lei, cantitate care ar fi fost folosită de primar în scopuri personale, în perioada iulie 2010 - iulie 2015.
Iată precizarea DNA: "Totodată, în aceeași calitate, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul Tiseanu Horia Laurențiu i-a determinat pe angajații Atelierului Sere, unitate aflată în subordinea Primăriei Câmpina, prin intermediul inculpatului Hintz Robert, conducător auto în cadrul instituției, să-și însușească și să-i remită acestuia din urmă, din gestiunea unității, în perioada 7.07.2010 - 31.07.2015, un număr de 1.409 bonuri valorice carburant, a câte 50 lei fiecare, în valoare totală de 70.450 lei, aferentă cantității de 12.347,462 litri carburanți, cantitate folosită în interesul personal al acestuia".
Ei bine, aici a fost extinsă ancheta și au fost cerute foile de parcurs, în original, pentru mașinile de la Serele Municipale.
Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă în cursul zilei de vineri, 13 septembrie, la intersecția străzilor Dealului și Rândunicii.
Începând de luni, 16 septembrie 2024, Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina se închide parțial. Această situație va dura până pe 25 octombrie 2024, în cel mai bun caz.
S-a numit mai întâi Parcul Pionierilor, apoi Parcul cu Role și după aceea Parcul "Mițu-Chițu". Acum... numai este nimic. Un loc neîngrijit, în care vegetația este stăpână și pe lângă care treci cu o strângere de inimă.
Anul 2024 este singurul din istoria țării noastre în care cetățenii cu drept de vot au fost chemați la urne pentru toate tipurile de alegeri posibile. Au fost localele și europarlamentarele pe 9 iunie, urmează, spre finalul anului, alegerile parlamentare și prezidențiale.