CONTACT
https://sanconfind.ro/

Încet, încet, prinde contur și terenul multifuncțional de sport din Câmpina

- Actualitate -

Încet, încet, prinde contur și terenul multifuncțional de sport din Câmpina

Vorbim de această investiție de aproape doi ani, dar lucrurile s-au urnit destul de greu. Practic, terenurile de tenis de lângă bazinul de înot didactic sunt transformate într-un teren multifuncțional pe care să se poată juca baschet, handbal și minifotbal.

Indicatorii tehnico-economici pentru această investiție au fost aprobați de Consiliul Local în ianuarie 2016. În vara anului trecut a fost organizată și selecția de oferte pentru desemnarea firmei care să realizeze lucrarea, procedura de achiziție publică finalizându-se la jumătatea lunii septembrie, iar termenul de execuție fiind stabilit la trei luni. Lucrările au început, însă, ceva mai târziu, apoi a venit iarna și iată-ne acum, în martie 2017, cu o investiție în curs de desfășurare.
Licitația pentru amenajarea terenului multifuncțional a fost câștigată de firma Atlas Company SRL Târgu Mureș, prețul fiind de 147.057 lei fără TVA (aproximativ 33.000 euro). În acest preț intră atât amenajarea propriu-zisă, cât și dotările.

Iată în ce constă amenajarea terenului multifuncțional, conform hotărârii Consiliului Local și, bineînțeles, documentației aferente achiziției publice:
- aplicarea unei suprafețe care să fie rezistentă la abraziune, raze UV și condiții meteo extreme (care să poată fi aplicată peste suprafețele bituminoase), din acryl, de culoare roșie, care să nu necesite întreținere specială. Peste această suprafață se vor executa marcaje foarte rezistente, cu o mare putere de pigmentare, necesare pentru handbal, baschet și minifotbal;
- amplasarea a două porți de fotbal cu două coșuri de baschet;
- amplasarea panourilor de baschet pe suporți suspendați, prinși de porțiile de minifotbal, deasupra acestora, astfel încât să nu împiedice jocul de handbal sau minifotbal;
- pe marginea terenului multifuncțional se vor amplasa băncuțe și pubele pentru gunoi;
- se va monta tartan pe terenul multifuncțional (25 mm);
- se va monta tartan împrejurul terenului multifuncțional (15 mm);
- se vor monta porți de minifotbal cu panouri de baschet;
- se vor monta instalații pentru iluminat teren sportiv.
După amenajare, terenul multifuncțional va fi administrat, cel mai probabil, de Clubul Sportiv Câmpina, cel care a preluat în administrare atât terenul sintetic de fotbal, cât și bazinul de înot.


21 Mar 2017 09:13 4184 vizualizari



Comentarii






2457 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1346 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4843 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1120 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV