CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din 14 octombrie 2019, la Câmpina a început distribuirea formularelor pentru acordarea ajutorului de încălzire

- Social -

Din 14 octombrie 2019, la Câmpina a început distribuirea formularelor pentru acordarea ajutorului de încălzire

Din această săptămână, la Câmpina se distribuie formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire aferent perioadei rece 2019-2020. Formularele tip (cereri și declarații pe propria răspundere) se pot ridica de la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Câmpina, situată pe Bulevardul Culturii, nr.27 (clădirea în care funcționează și Casa Căsătoriilor). Ulterior, cererile completate, însoțite de documentele doveditoare, vor fi depuse de beneficiari la Direcția de Asistență Socială (pentru gaze și energie electrică), respectiv la Biroul de Relații cu Publicul de la intrarea în incinta Primăriei (pentru lemne), de luni până joi, între orele 8.00-15.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Documentele trebuie depuse până la 20 noiembrie 2019.

Beneficiază de ajutor de încălzire familiile sau persoanele singure al căror venit net lunar pe membru de familie nu depăşeşte 750 lei, cu condiția să nu dețină: clădiri și alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu; terenuri intravilane care depăşesc 1.000 mp în zona urbană și 2.000 mp în zona rurală; autoturisme și/sau motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani; mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani; autoutilitare, autocamioane de orice fel, rulote, autobuze, microbuze; utilaje agricole, utilaje de prelucrare agricolă sau utilaje de prelucrarea lemnului; șalupe, bărci cu motor, scutere și iahturi; animale și păsări a căror valoare netă de producție anuală depășește 1.000 euro pentru o persoană singură, respectiv 2.500 euro pentru o familie; depozite bancare mai mari de 3.000 lei.

Iată care sunt actele pe care beneficiarul de ajutor pentru încălzirea locuinţei trebuie să le depună împreună cu cererea şi declaraţia pe proprie răspundere:
1. Copii ale actelor de identitate pentru membrii familiei sau pentru persoanele care locuiesc la aceeaşi adresă (C.I., B.I., C.P.);
2. Certificatele de naştere ale copiilor care nu au carte de identitate (au sub 14 ani);
3. Copie a actului de proprietate locuinţă /contract de închiriere /certificat de moştenitor /act de donaţie /comodat /concesiune;
4. Adeverinţă de la Administraţia Financiară, pentru cei care nu au venituri sau au venituri suplimentare;
5. Dovada veniturilor din luna anterioară depunerii declaraţiei pentru toţi membrii familiei (adeverinţă salariat, cupon pensie, cupon alocaţie, adeverință bursă socială, bursă profesională, extrase bancare şi altele, în funcţie de situaţie);
6. Acte doveditoare pentru persoanele cu handicap (certificat cu grad de handicap şi cupon indemnizaţie de handicap);
7. Ultima factură de gaze – pentru persoanele care se încălzesc cu gaze sau ultima factură de energie electrică – în cazul persoanelor care folosesc pentru încălzire doar energia electrică;
8. Copie carte de identitate AUTO/MOTO deținute de solicitant și membrii familiei.

Pentru a beneficia de ajutor de încălzire trebuie să fie îndeplinite cumulat următoarele condiții: factura la utilități să fie pe numele titularului de cerere, toți membrii de familie trecuți în cerere să aibă același domiciliu (obligatoriu în Câmpina), domiciliu care să corespundă cu adresa din factură și cu actul de proprietate al locuinței.


16 Oct 2019 19:37 3142 vizualizari



Comentarii






860 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1914 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV