CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

16 persoane din Câmpina sunt în autoizolare la domiciliu. În total, șase familii cu rude întoarse recent din străinătate

- Actualitate -

Primăria Câmpina a emis în ultima săptămână, aproape zilnic, comunicate privind măsurile luate în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, iar vineri, 13 martie, a organizat o conferință de presă la care au luat parte primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi, administratorul public Remus Bădulescu, directorul Poliției Locale - Marius Vișan, șeful Biroului de Situații de Urgență -  Octavian Tudose și Ioana Bumbăcea - consilierul personal al primarului.

În cadrul acestei conferințe de presă, în general, au fost reluate cele mai importante informații din comunicatele transmise în ultimele zile, s-a vorbit despre verificările efectuate la supermarketuri (în cursul zilei de joi, acțiune despre care noi am scris AICI) și despre controalele efectuate în autogări și la societățile de transport public (în cursul zilei de vineri). Transportatorilor li s-a pus în vedere să efectueze cât mai des dezinfecția mijloacelor de transport și a spațiilor cu care cetățenii intră în contact. (video)
”În momentul de față, în Câmpina sunt 16 persoane în autoizolare, noi primind lista acestora de la Direcția de Sănătate Publică. Trebuie spus că aceste 16 persoane fac parte din șase gospodării și câte o persoană din fiecare gospodărie a venit recent dintr-una din țările europene aflate sub cod galben în privința coronavirusului. Oamenii care se află în această situație de autoizolare și pentru care nu are cine să facă aprovizionarea sau au orice altă problemă, pot suna la Poliția Locală, dispeceratul acesteia funcționând ca și dispecerat pentru situații de urgență. Atrag atenția tuturor persoanelor aflate în această situație să nu riște să părăsească domiciliul, pentru că amenzile sunt foarte mari, de până la 20.000 lei. În plus, oamenii trebuie să conștientizeze că părăsind domiciliul unde se află în autoizolare pun în pericol viețile altor persoane, inclusiv ale apropiaților”, a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Primarul municipiului a mai spus că la nivelul județului există 105 locuri pentru carantină, fiind identificate inclusiv în Câmpina mai multe soluții de cazare dacă se va ajunge la necesitatea plasării în carantină a unor persoane.
La aceeași conferință de presă, viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, a anunțat că ”începând de astăzi (vineri, 13 martie) am decis împreună interzicerea competițiilor sportive pe raza municipiului, astfel că toți cei care aveau în agendă astfel de evenimente vor trebui să renunțe la ele și rog Poliția Locală să verifice conformarea la această decizie”. (video)


13 Mar 2020 20:43 12506 vizualizari



Comentarii






  • 15.03.2020 15:40 Simona Cît este de adevărat?!Pt că mi-i se pare dubios,mag sunt goale numai găsești nici măcar pastă de dinți.Ce dracu este ''ciumă''?!
  • 14.03.2020 14:44 Ionut Alexandru Un update la aceasta postare privind evolutia celor 16 ?
  • 14.03.2020 12:51 Admin Cele 16 persoane despre care se menționează în articol nu sunt în carantină, sunt în autoizolare! Carantina și izolarea sunt lucruri diferite. Și nu au coronavirus.
  • 14.03.2020 12:19 Buga.Camelia Sunt în carantină și cum pleacă politia pleacă și ei pe drum. Cum sa nu infecteze toată Câmpina dacă au coronavirus
2464 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1350 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4852 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1121 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV