Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 15.32 - Bărbatul a fost coborât de pe pod și a fost preluat de o ambulanță. Este transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde va fi internat temporar pentru investigații.
UPDATE 14.00 - Primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda discută cu bărbatul urcat pe pod. Încearcă să-l determine să coboare, dar omul o ține una și bună că soția i-a furat banii și trebuie reținută.
UPDATE 13.50 - Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, bărbatul care amenință că se sinucide reclamă faptul că soția i-a furat o sumă de bani și cere luarea unor măsuri preventive față de aceasta. Precizăm faptul că în cauză este întocmit dosar penal pentru furt, reclamația fiind depusă la Poliția Poiana Câmpina în martie 2018 și se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului.

UPDATE 13.20 - Bărbatul se află în continuare pe pod și strigă la reprezentanții Poliției. Se pare că problema lui este legată de soție, care i-ar fi sustras niște bani. În continuare, polițiștii discută cu el în încercarea de a-l covinge să coboare de pe pod.

Un bărbat se află, la această oră (13.00), pe podul de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina și amenință că se aruncă în gol. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Poiana Câmpina. El strigă că vrea ca poliția să-i facă dreptate, dar deocamdată nu se știe cu exactitate care este problema.
Pe pod au urcat și pompieri de la ISU Prahova și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. De asemenea, polițiștii de la Poiana Câmpina încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare. Reprezentanți ai Poliției Municipale Câmpina se află pe DN1 și au blocat circulația pe prima bandă, pe sensul de mers spre Sinaia. Este vorba despre zona din DN1 deasupra căreia se află bărbatul care amenință că se sinucide. Vom reveni cu detalii.

Citiți și Accident pe DN1, la Câmpina. Un Opel a intrat în mașina Poliției

9111 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 23.05.2018 14:25 Cine nu il stie p-asta in Poiana....i-a amenintat si pe cei cu fierul vechi ca le inchide sandramaua.Era fi su cu caii prin comuna daca nu ii batea saracii.Etnia rroma ne face de ras comuna.Daca ai o problema te duci si te tratezi.Sa te sui pe turn la Eric sau te miri unde sa mai strigi si in gura mare sa pui autoritatile pe jar.Avea si popa Laurentiu activitate,asa ii agaseaza p-aia la Voila

Social

1356 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

647 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

489 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

404 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.