Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 15.32 - Bărbatul a fost coborât de pe pod și a fost preluat de o ambulanță. Este transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde va fi internat temporar pentru investigații.
UPDATE 14.00 - Primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda discută cu bărbatul urcat pe pod. Încearcă să-l determine să coboare, dar omul o ține una și bună că soția i-a furat banii și trebuie reținută.
UPDATE 13.50 - Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, bărbatul care amenință că se sinucide reclamă faptul că soția i-a furat o sumă de bani și cere luarea unor măsuri preventive față de aceasta. Precizăm faptul că în cauză este întocmit dosar penal pentru furt, reclamația fiind depusă la Poliția Poiana Câmpina în martie 2018 și se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului.

UPDATE 13.20 - Bărbatul se află în continuare pe pod și strigă la reprezentanții Poliției. Se pare că problema lui este legată de soție, care i-ar fi sustras niște bani. În continuare, polițiștii discută cu el în încercarea de a-l covinge să coboare de pe pod.

Un bărbat se află, la această oră (13.00), pe podul de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina și amenință că se aruncă în gol. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Poiana Câmpina. El strigă că vrea ca poliția să-i facă dreptate, dar deocamdată nu se știe cu exactitate care este problema.
Pe pod au urcat și pompieri de la ISU Prahova și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. De asemenea, polițiștii de la Poiana Câmpina încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare. Reprezentanți ai Poliției Municipale Câmpina se află pe DN1 și au blocat circulația pe prima bandă, pe sensul de mers spre Sinaia. Este vorba despre zona din DN1 deasupra căreia se află bărbatul care amenință că se sinucide. Vom reveni cu detalii.

Citiți și Accident pe DN1, la Câmpina. Un Opel a intrat în mașina Poliției

8004 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 23.05.2018 14:25 Cine nu il stie p-asta in Poiana....i-a amenintat si pe cei cu fierul vechi ca le inchide sandramaua.Era fi su cu caii prin comuna daca nu ii batea saracii.Etnia rroma ne face de ras comuna.Daca ai o problema te duci si te tratezi.Sa te sui pe turn la Eric sau te miri unde sa mai strigi si in gura mare sa pui autoritatile pe jar.Avea si popa Laurentiu activitate,asa ii agaseaza p-aia la Voila

Social

793 vizualizari
20 feb. 2019 08:40

Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

3650 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la reședința de pe Strada Ion Heliade Rădulescu, nr. 95, din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

Alte stiri recente

2435 vizualizari
19 feb. 2019 21:46

De parcă nu aveau suficientă mizerie pe stradă, câmpinenii de pe Bobâlna s-au trezit cu pământ și în apa "potabilă"

Despre modul în care arată Strada Bobâlna din municipiul Câmpina știm cu toții. Este una dintre cele mai distruse străzi din localitate. O stradă găurită, fără canalizare, inclusă parțial în zona de impozitare A și parțial în zona de impozitare B. Ca și cum nu ar fi suficient, astăzi, la robinetele locuitorilor de pe Strada Bobâlna a curs apă cu pământ, lucru pentru care oamenii sunt profund "recunoscători" societății HidroPrahova. (foto de la cititori)

2237 vizualizari
19 feb. 2019 20:42

Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

Despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina probabil că se poate scrie o carte. Asta fără partea cu mutarea statuii Soldatului în parcul de la notariate, operațiune care implică aproximativ 185.000 lei. Vorbim strict de lucrările de modernizare, cele ai căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați de patru ori de Consiliul Local Câmpina, acele lucrări începute în aprilie 2018 și neterminate, încă.