Primul pas în vederea amenajării viitorului parc pentru câini: terenul de pe Aleea Parcului din Câmpina a fost curățat după mulți ani

Actualitate (Categoria articolului)

În ședința Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii ianuarie a acestui an, consilierul Cosmin Raț venea cu propunerea de a fi amenajat un parc pentru câini pe un teren nefolosit, plin de bălării și care aparține administrației locale, teren situat pe Aleea Parcului. Detalii - aici.

Primul pas pare că s-a făcut, după ce - așa cum ne-a semnalat un cititor care locuiește la blocurile din apropiere și este iubitor și proprietar de câini - terenul respectiv a fost curățat. Am fost la fața locului și, într-adevăr, terenul a fost curățat de toate bălăriile. Locul arată mult mai bine acum, față de situația de la momentul declanșării acestei discuții la nivelul administrației locale (foto medalion).
Vă reamintim că, după cum a declarat inițiatorul acestui demers, consilierul Cosmin Raț, la ședința din ianuarie a Consiliului Local, ”sunt mulți câmpineni, iubitori și proprietari de câini, care nu au unde să-și plimbe câinii. Am identificat și un teren, pe Aleea Parcului, într-o zonă în care nu se poate construi din cauza rețelei de medie tensiune care traverseză acel teren. Acolo ar putea fi amenajate trei zone, pentru cele trei categorii de câini, din punct de vedere al periculozității sau agresivității lor”.
Până la amenajarea propriu-zisă a parcului pentru câini, putem considera că primul pas a fost făcut - terenul respectiv a fost curățat (după foarte mulți ani) și oamenii din zonă chiar ne-au spus că sunt destui proprietari de câini, mai ales dintre cei care locuiesc la blocurile din apropiere, care își plimbă animalele chiar în locul respectiv.

2333 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina 26.03.2022 16:03 Dl Rat e tot ceea ce trebuie, intr-un cartier cu atatia copii. Veniti dvs sa strangeti mizeria? Nu e vb de locuitorii de la blocuri, pt ca ei oricum isi plimba cainii si nu strang nimic in urma lor...

Actualitate

696 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2122 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3306 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1709 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)