Accident pe DN1, la intersecția spre Florești. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 21.10, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a anunțat că traficul a revenit la normal.
Intersecția DN1 cu drumul județean care duce spre localitatea Florești este unul dintre punctele negre de pe harta accidentelor din Prahova, câștigându-și supranumele de ”intersecția morții”. Joi seară, în jurul orei 20.00, la intersecția amintită a avut loc un nou accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci pasageri.

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, din primele verificări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În cele două autoturisme se aflau cinci persoane (patru adulți și un minor), trei persoane fiind asistate medical la fața locului și apoi transportate la spital.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova, pasagerii transportați la Spitalul Județean au următoarele diagnostice: femeie (31 de ani, din autoturismul care a produs accidentul) - traumatism cranio-facial, amnezie retrogradă, plagă retroarticulară, traumatism toraco-abdominal; bărbat (40 de ani, din același autoturism) - traumatism cot drept și genunchi stâng, multiple excoriații; femeie (38 de ani, din celălalt autoturism) - traumatism cranio-facial, excoriații faciale, traumatism toraco-abdominal.
Sensul Ploiești - Câmpina este complet blocat, la fața locului aflându-se mai multe echipaje de la Poliția Rutieră, care dirijează traficul pe sensul Câmpina - Ploiești și pe banda de preselecție pentru intrarea pe drumul județean spre comuna Florești. De asemenea, ISU Prahova a intervenit la acest accident de pe DN1 cu un echipaj de stingere și un echipaj de acordare a primului ajutor.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4780 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2238 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2240 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

52 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1092 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.