CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, își cere scuze pentru "confuzia creată în privința aparatului de testare COVID-19" donat Spitalului Municipal de Asociația "Dăruiește Aripi"

- Actualitate -

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, își cere scuze pentru

După întregul scandal declanșat în urma comunicatului de presă remis marți de Primăria Câmpina, prin care i se aduc mulțumiri senatorului liberal Iulian Dumitrescu pentru o donație la care, de fapt, nu contribuise cu nimic, Primăria a revenit astăzi cu un nou comunicat prin care dorește să aducă unele clarificări. Vă prezentăm în continuare, integral, acest comunicat la finalul căruia primarul Horia Tiseanu își cere scuze în nume personal și în numele administrației locale și mulțumește Asociației "Dăruiește Aripi" pentru donația făcută.

"Primăria municipiului Câmpina aduce clarificări referitoare la comunicatul de presă nr.10116 emis în data de 5 mai 2020, în care anunța faptul că Spitalul Municipal Câmpina beneficiază de un aparat de testare ce depistează noul coronavirus, donat de o asociație non-profit. Referitor la acest lucru, vă informăm că încă de la desemnarea Spitalului Municipal Câmpina drept spital suport în vederea tratării pacienților Covid-19, administrația publică locală, alături de conducerea instituției spitalicești, a început demersurile pentru achiziționarea echipamentelor necesare personalului medical, dar și a unui aparat de testare ce depistează virusul SARS-CoV-2. În acest sens, Primarul Horia Laurențiu Tiseanu a purtat mai multe runde de discuții cu reprezentanții Prefecturii Prahova, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova, dar și parlamentari din Prahova, obținând promisiunea fermă că la Câmpina va ajunge în curând un aparat de testare, achiziționat fie din fonduri guvernamentale, fie din fonduri private. Mai mult decât atât, în ultima săptămână, administrația locală a primit semnale clare din partea DSP Prahova că acest aparat va ajunge la Câmpina în cel mai scurt timp posibil. Așa se explică faptul că ieri, 5 mai 2020, odată cu sosirea apartului de testare Gmate Covid-19 la Spitalul Municipal, s-a produs o regretabilă confuzie, administrația publică locală neștiind că nu este vorba despre aparatul promis de către autoritățile ce au participat la discuțiile prealabile.
Prin urmare, Primarul Horia Laurențiu Tiseanu își cere scuze personal, dar și în numele administrației publice locale pentru confuzia creată și le mulțumește reprezentanților Asociației “Dăruiește Aripi” pentru gestul de a fi donat un aparat atât de necesar Spitalului Municipal Câmpina și comunității."

Aceesta este comunicatul prin care Primăria Câmpina încearcă să repare o gafă uriașă, o situație prost gestionată și încearcă să explice într-un mod jenant cum s-a ajuns ca un primar și un senator să-și aroge merite pe care nu le aveau. Oamenii ăștia s-au pozat în biroul primarului special pentru a se lăuda cu aparatul de la Spitalul Municipal, au trimis presei poza și comunicatul prin care se aduc mulțumiri Asociației "Dăruiește Aripi" și senatorului Iulian Dumitrescu, iar acum ne spun că a fost doar o confuzie... Partea bună a lucrurilor este aceea că ar trebui să mai vină un aparat de testare la Câmpina, cel pentru care a făcut demersuri administrația locală. Nu-i așa?

Citiți și: "Senatorul Iulian Dumitrescu nu are nicio contribuție la achiziția și donarea echipamentelor către Spitalul Municipal, așa cum reiese din comunicatul Primăriei Câmpina"


06 May 2020 21:12 6847 vizualizari



Comentarii






  • 07.05.2020 15:40 Gafa Scuzele se vor accepta in momentul in care personajul in discutie va disparea din viata politica, impreuna cu toata echipa de sustinere.Propun ca acest aparat sa-i poarte numele.hehehehe
  • 07.05.2020 11:12 Dinica Romania Normala,Golaneala dar la PNL de data asta.Nu a fost confuzie ci au uitat sa citeasca eticheta ehehehee.Personajul asociat la minciuna ce mai zice acum?Ei nu inteleg ca cei ce citesc presa ca si alte surse de informare nu cred in acest focar local de dezinformare numit PNL.Vine si ziua alegerilor si STATI ACASA.DEMISIA de onoare, e acceptata.
  • 06.05.2020 22:15 Contele Scuze?Au incercat o manipulare grosolana a unei donatii si a mers prost.A prins la fraierii care ridicau osanale pe paginile de facebook ale primariei si ale primarului.
471 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2552 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV