Primăria Câmpina reamintește locuitorilor că în cinci zone din municipiu se efectuează gratuit lucrări de cadastru. Iată actele necesare

Actualitate (Categoria articolului)

La Câmpina au demarat, la începutul acestui an, lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Primăria Câmpina face apel la cetățenii din cele cinci sectoare unde se efectuează, într-o primă etapă, lucrările de cadastru, să permită accesul pe proprietate reprezentanților firmei care face măsurătorile, să prezinte actele doveditoare ale dreptului de proprietate, să identifice limitele imobilelor împreună cu echipa care realizează lucrările și să verifice informațiile privitoare la imobile în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.

Lucrările necesare pentru întocmirea cadastrului se vor realiza prin intermediul Primăriei Câmpina și vor fi finanțate de OCPI Prahova. Măsurătorile vor fi efectuate de firma Arhicad Geotop SRL, care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. 
Prima etapă de execuție cuprinde măsurarea imobilelor situate în cinci sectoare delimitate astfel:
- Sectorul 12 - DN1, Strada Pictor Grigorescu, Bd. Carol I, pârâul Câmpinița
- Sectorul 6 - Calea Doftanei, râul Doftana, Șoseaua Paltinu, Strada Dealului
- Sectorul 34 - Calea Doftanei, râul Doftana, străzile Rampei, Muncii, Păcuri, Fabricii
- Sectorul 57 - Strada Rampei, râul Doftana, Strada Petrolistului și Strada Oborului
- Sectorul 72 - Strada Izvoarelor, râul Doftana, Bd. Bălcescu

"Vorbim doar despre aceste sectoare deoarece ele îndeplinesc condițiile impuse de OCPI, adică sunt sectoare mixte (care cuprind atât intravilan, cât și extravilan) și, în plus, aici sunt mai multe proprietăți private, deci se consideră că se acordă un sprijin mai multor cetățeni ai municipiului", se precizează în comunicatul de presă remis de Primăria Câmpina.
Pentru efectuarea lucrărilor de cadastru este necesar să vă prezentați la sediul Primăriei, de luni până vineri, între orele 9.00 - 12.00, sau la sediul Arhicad Geotop SRL, între orele 9.00 - 17.00, cu actele doveditoare ale dreptului de proprietate asupra imobilelor, în copie (contract de vânzare-cumpărare, titlu de proprietate și, după caz, certificat de moștenitor certificat de legatar, hotărâre judecătorească, act de partaj, act de donație etc) și actele de identitate (copie) ale proprietarilor / moștenitorilor.
Dacă nu dețineți acte de proprietate, după realizarea măsurătorilor va trebui să vă prezentați la Primărie pentru a obține adeverința care atestă posesia terenului. Pentru terenurile cu proprietari neindentificați se va face înscrierea provizorie a dreptului de proprietate în favoarea UAT Câmpina.

Date de contact: Primăria Câmpina - 0244.336.134, interioare 144 și 219.
Arhicad Geotop SRL - Bd. Carol I, nr.75, bloc R54, ap.2, Câmpina; inginer topograf Doina Stoicescu, telefon 0722.489.955, fax 0244.376.801, e-mail arhicadgeotop@yahoo.com.

4669 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1269 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

279 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

39 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

364 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: