Primarul Câmpinei și viitorul viceprimar...

Politică (Categoria articolului)

Pe primar îl știți. Este Horia Tiseanu. Cât despre viceprimar, cel mai probabil va fi unul dintre cei doi de lângă primar - Adrian Pițigoi sau Daniel Ioniță. Vom afla săptămâna viitoare, după ce se va constitui noul Consiliu Local. Până atunci, se mai negociază. Și la Câmpina, dar și la Ploiești, la nivelul organizațiilor județene ale partidelor implicate.

Ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina va avea loc vineri, 24 iunie 2016, de la ora 16.30, la Casa Tineretului, în prezența unui reprezentant al Prefecturii Prahova. Apoi va fi ales și noul viceprimar, din rândul consilierilor. După cum se știe, noul Consiliu Local va fi format din opt consilieri PNL, șapte consilieri PSD, doi consilieri de la PMP și doi de la ALDE. Pentru a avea majoritate, PNL (partidul primarului) trebuie să se alieze fie cu PMP, fie cu ALDE. Sau poate chiar cu amândouă, lucru greu de crezut, totuși, de vreme ce nu există decât un singur post de viceprimar care să poată fi dat la schimb. Un post dorit atât de Adrian Pițigoi (PMP), cât și de Daniel Ioniță (ALDE). Un post pentru care se negociază și se tot negociază.

7759 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Luigi 16.06.2016 13:52 Nici unul dintre cei trei nu are ce sa ofere Campin ei pentru a ocupa o asemenea funcție! Oameni puși numai pe îmbogățit!
  • Ion Enescu 16.06.2016 15:45 Nu exista Primarie sau o sala de dezbatere pentru a discuta problema viceprimarului,sunt ascultati de S.R.I.
  • ion enescu 16.06.2016 15:50 Cu numarul de voturi viceprimar este Candea Constantin (la alegeri)
  • gabriel 16.06.2016 16:22 Poate vede si cersetori din parcul de la Casa Tineretului care dorm pe iarba si 'agreseaza' lumea care asteapta microbuzul la biserica cerând bani si apoi ii vezi la carciumele de la autogara.
  • Adriana 17.06.2016 23:23 Viceprimarul pentru a fi competent se alege in functie de studii. Asa ca cine are studii de Artifex acela sa fi viceprimar, spre marea rusine a orasului cu cel mai mare numar de intelectuali la mia de locuitori! A fost odata!

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1830 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.