Primarul Câmpinei și viitorul viceprimar...

Politică (Categoria articolului)

Pe primar îl știți. Este Horia Tiseanu. Cât despre viceprimar, cel mai probabil va fi unul dintre cei doi de lângă primar - Adrian Pițigoi sau Daniel Ioniță. Vom afla săptămâna viitoare, după ce se va constitui noul Consiliu Local. Până atunci, se mai negociază. Și la Câmpina, dar și la Ploiești, la nivelul organizațiilor județene ale partidelor implicate.

Ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina va avea loc vineri, 24 iunie 2016, de la ora 16.30, la Casa Tineretului, în prezența unui reprezentant al Prefecturii Prahova. Apoi va fi ales și noul viceprimar, din rândul consilierilor. După cum se știe, noul Consiliu Local va fi format din opt consilieri PNL, șapte consilieri PSD, doi consilieri de la PMP și doi de la ALDE. Pentru a avea majoritate, PNL (partidul primarului) trebuie să se alieze fie cu PMP, fie cu ALDE. Sau poate chiar cu amândouă, lucru greu de crezut, totuși, de vreme ce nu există decât un singur post de viceprimar care să poată fi dat la schimb. Un post dorit atât de Adrian Pițigoi (PMP), cât și de Daniel Ioniță (ALDE). Un post pentru care se negociază și se tot negociază.

7861 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Luigi 16.06.2016 13:52 Nici unul dintre cei trei nu are ce sa ofere Campin ei pentru a ocupa o asemenea funcție! Oameni puși numai pe îmbogățit!
  • Ion Enescu 16.06.2016 15:45 Nu exista Primarie sau o sala de dezbatere pentru a discuta problema viceprimarului,sunt ascultati de S.R.I.
  • ion enescu 16.06.2016 15:50 Cu numarul de voturi viceprimar este Candea Constantin (la alegeri)
  • gabriel 16.06.2016 16:22 Poate vede si cersetori din parcul de la Casa Tineretului care dorm pe iarba si 'agreseaza' lumea care asteapta microbuzul la biserica cerând bani si apoi ii vezi la carciumele de la autogara.
  • Adriana 17.06.2016 23:23 Viceprimarul pentru a fi competent se alege in functie de studii. Asa ca cine are studii de Artifex acela sa fi viceprimar, spre marea rusine a orasului cu cel mai mare numar de intelectuali la mia de locuitori! A fost odata!

Politică

1025 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1726 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.