Primarul Câmpinei și viitorul viceprimar...

Politică (Categoria articolului)

Pe primar îl știți. Este Horia Tiseanu. Cât despre viceprimar, cel mai probabil va fi unul dintre cei doi de lângă primar - Adrian Pițigoi sau Daniel Ioniță. Vom afla săptămâna viitoare, după ce se va constitui noul Consiliu Local. Până atunci, se mai negociază. Și la Câmpina, dar și la Ploiești, la nivelul organizațiilor județene ale partidelor implicate.

Ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina va avea loc vineri, 24 iunie 2016, de la ora 16.30, la Casa Tineretului, în prezența unui reprezentant al Prefecturii Prahova. Apoi va fi ales și noul viceprimar, din rândul consilierilor. După cum se știe, noul Consiliu Local va fi format din opt consilieri PNL, șapte consilieri PSD, doi consilieri de la PMP și doi de la ALDE. Pentru a avea majoritate, PNL (partidul primarului) trebuie să se alieze fie cu PMP, fie cu ALDE. Sau poate chiar cu amândouă, lucru greu de crezut, totuși, de vreme ce nu există decât un singur post de viceprimar care să poată fi dat la schimb. Un post dorit atât de Adrian Pițigoi (PMP), cât și de Daniel Ioniță (ALDE). Un post pentru care se negociază și se tot negociază.

7552 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Luigi 16.06.2016 13:52 Nici unul dintre cei trei nu are ce sa ofere Campin ei pentru a ocupa o asemenea funcție! Oameni puși numai pe îmbogățit!
  • Ion Enescu 16.06.2016 15:45 Nu exista Primarie sau o sala de dezbatere pentru a discuta problema viceprimarului,sunt ascultati de S.R.I.
  • ion enescu 16.06.2016 15:50 Cu numarul de voturi viceprimar este Candea Constantin (la alegeri)
  • gabriel 16.06.2016 16:22 Poate vede si cersetori din parcul de la Casa Tineretului care dorm pe iarba si 'agreseaza' lumea care asteapta microbuzul la biserica cerând bani si apoi ii vezi la carciumele de la autogara.
  • Adriana 17.06.2016 23:23 Viceprimarul pentru a fi competent se alege in functie de studii. Asa ca cine are studii de Artifex acela sa fi viceprimar, spre marea rusine a orasului cu cel mai mare numar de intelectuali la mia de locuitori! A fost odata!

Politică

2467 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

4728 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

2 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

Alte stiri recente

1915 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

2164 vizualizari
19 oct. 2021 20:10

Documentația pentru concesionarea Muzeului Doftana unui investitor privat, în dezbaterea Consiliului Local Telega

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, a Consiliului Local Telega se află un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate, raportului de evaluare și redevenței minime în vederea concesionării Muzeului Doftana (fosta închisoare) unui investitor privat.