CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Câmpinei și viitorul viceprimar...

- Politică -

Primarul Câmpinei și viitorul viceprimar...

Pe primar îl știți. Este Horia Tiseanu. Cât despre viceprimar, cel mai probabil va fi unul dintre cei doi de lângă primar - Adrian Pițigoi sau Daniel Ioniță. Vom afla săptămâna viitoare, după ce se va constitui noul Consiliu Local. Până atunci, se mai negociază. Și la Câmpina, dar și la Ploiești, la nivelul organizațiilor județene ale partidelor implicate.

Ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina va avea loc vineri, 24 iunie 2016, de la ora 16.30, la Casa Tineretului, în prezența unui reprezentant al Prefecturii Prahova. Apoi va fi ales și noul viceprimar, din rândul consilierilor. După cum se știe, noul Consiliu Local va fi format din opt consilieri PNL, șapte consilieri PSD, doi consilieri de la PMP și doi de la ALDE. Pentru a avea majoritate, PNL (partidul primarului) trebuie să se alieze fie cu PMP, fie cu ALDE. Sau poate chiar cu amândouă, lucru greu de crezut, totuși, de vreme ce nu există decât un singur post de viceprimar care să poată fi dat la schimb. Un post dorit atât de Adrian Pițigoi (PMP), cât și de Daniel Ioniță (ALDE). Un post pentru care se negociază și se tot negociază.


16 Jun 2016 13:03 7965 vizualizari


Comentarii


  • 17.06.2016 23:23 Adriana Viceprimarul pentru a fi competent se alege in functie de studii. Asa ca cine are studii de Artifex acela sa fi viceprimar, spre marea rusine a orasului cu cel mai mare numar de intelectuali la mia de locuitori! A fost odata!
  • 16.06.2016 16:22 gabriel Poate vede si cersetori din parcul de la Casa Tineretului care dorm pe iarba si 'agreseaza' lumea care asteapta microbuzul la biserica cerând bani si apoi ii vezi la carciumele de la autogara.
  • 16.06.2016 15:50 ion enescu Cu numarul de voturi viceprimar este Candea Constantin (la alegeri)
  • 16.06.2016 15:45 Ion Enescu Nu exista Primarie sau o sala de dezbatere pentru a discuta problema viceprimarului,sunt ascultati de S.R.I.
  • 16.06.2016 13:52 Luigi Nici unul dintre cei trei nu are ce sa ofere Campin ei pentru a ocupa o asemenea funcție! Oameni puși numai pe îmbogățit!
742 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
559 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5706 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4484 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV