O mână de var pe unde a căzut tencuiala și, gata, s-a rezolvat problema cu scările de la IREP din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La capitolul lucrări de mântuială, vă prezentam zilele trecute cum arată scările de la IREP, cele reparate în toamna anului trecut de societatea Ortisar SRL Câmpina. O lucrare pentru care s-au plătit 69.000 lei de la bugetul local. După numai patru luni, vopseaua se cojește, iar tencuiala cade. Viceprimarul Adrian Pițigoi spunea atunci că lucrarea este în garanție, iar constructorul va fi chemat să remedieze problemele apărute. Le-a remediat...

Practic, s-a dat cu o mână de var pentru a se acoperi (privirilor curioase) porțiunile scorojite și zonele unde a căzut tencuiala. Și gata, problema a fost rezolvată. Cu alte cuvinte, bătaia de joc continuă. Băgăm mizeria sub preș, o ascundem să nu o mai vadă și alții. Facem totul de mântuială, apoi ne lăudăm cu realizările noastre. Asta se întâmplă la Câmpina, asta face administrația locală la Câmpina, pe bani publici, normal.

Citiți și: Chiar numai lucrări de mântuială se pot face în municipiul Câmpina?

2460 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor Mincu 26.02.2019 08:18 Acest ..., Ionuț Pițigoi - mare lider PMP și discipol al lui Băsescu, ne privește cu dispreț și indiferență de la înălțimea scaunului de viceprimar, pe care vremelnic îl ocupă cu complicitatea și susținerea PNL. Orașul se destramă, bucată cu bucată și treaptă cu treaptă, iar el „ne dă cu var în ochi”. P.S. L-am văzut la televizor cum declara că „anul ăsta suntem pe construcții” sau ceva de genul. Mai bine fără decât ca până acum. Să îi lase pe alții, că nu mai este mult până vor fi schimbați.
  • cetateanu 26.02.2019 10:10 Puteau sa varuiasca si pomii ca tot se apropie Primavara.Nu ,ei nu vor schimba nimic din mecanismul lor ,trebuie sa ne obisnuim noi din pacate.E ca la bucatarie ,ai ceva bani dar sa mai salvezi din ei folosesti ingrediente ieftine si proaste ,asa raman mai multi bani si de o tuica.HUUUOOOOO
  • Andrei 26.02.2019 14:26 Știți foarte bine cum a ajuns domnul Pițigoi viceprimar, la fel cum a stat două mandate și domnul Ion Dragomir viceprimar, care la fel, nu a lucrat pentru comunitate. Interesele sunt altele. Și-au bătut joc, își bat joc și își vor bate joc de noi, de câmpineni, până când vom înțelege cu toții că, de fapt, interesele sunt altele și trebuiesc oprite. Uitați-vă cine face documentația pentru lucrările de care răspunde domnul viceprimar Pițigoi. Cereți într-o conferință de presă numele persoanelor din Primărie care se ocupă de documentele lucrărilor supervizate de domnul viceprimar Pițigoi. În concluzie, nu doar Pițigoi și Tiseanu sunt de vină, ci și noi că ne lăsăm manipulați să votăm niște oameni care sunt, de fapt, puși acolo pentru alte interese.
  • Tudorel Bănică 26.02.2019 14:58 Asta se întâmplă când nu ieșim la vot, sau când votăm cum ne spun unii sau alții. Asta se întâmplă când ni se impun anumiți candidați, deși în cabina de vot nu ne vede nimeni. La PMP Câmpina și la PNL Câmpina nu le e rușine și lor, așa puțin, de ce fel de candidați au avut? Oricum, greșeala e a noastră că i-am votat.
  • Bogdan 26.02.2019 15:30 Un mare grup infracțional la conducerea municipiului nostru, și cu câțiva angajați din Primărie.
  • Cornelia 26.02.2019 16:41 Domnu` Pițigoi, chiar nu ți-e rușine dom`le? Chiar în halul ăsta îți bați joc de câmpineni? Chiar așa dispreț ai față de noi? Sper că nu te bate gândul să candidezi din nou în 2020. Dacă te văd la ușa mea, cu ... te întâmpin!

Actualitate

1854 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4187 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

949 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2084 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.