Chiar numai lucrări de mântuială se pot face în municipiul Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele trecute v-am prezentat cum arată acum, în februarie, după o iarnă blândă, skatepark-ul inaugurat la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut. Despre problemele din Parcul de la Soldat, deja am scris un adevărat serial. Ca și despre plombele care sar din asfalt la scurt timp după ce sunt puse. Iată cum arată scările de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian, zona IREP, așa cum este mai cunoscută în Câmpina. Au fost reparate în toamna trecută, recepția tehnică având loc pe 4 octombrie. Lucrarea a costat 69.000 lei. De pe aceste scări a început deja să se cojească vopseaua și să cadă tencuiala.

Imaginile sunt elocvente și nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă cu lucrările realizate la Câmpina, fie că sunt ele investiții, fie că sunt - iată - lucrări de reparații, dacă după numai câteva luni încep să se deterioreze?! Lucrarea de reabilitare a scărilor din zona IREP a fost realizată de societatea Ortisar SRL Câmpina, iar în fața imaginilor de astăzi ale scărilor, viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a precizat că "lucrarea este încă în garanție și vom solicita constructorului să remedieze toate problemele apărute, fără nicio altă cheltuială de la bugetul local".

Citiți și: Skatepark-ul de la Câmpina, care a costat 100.000 euro, nu a rezistat nici măcar o iarnă (blândă)
Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

3426 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cornelia Oprea 21.02.2019 21:11 Nu este lucrarea de care s-a ocupat personal domnu` vice Pițigoi? Să-ți fie rușine, domnule Pițigoi, nu înțeleg de ce mai stai la conducerea urbei.
  • Andrei Munteanu 22.02.2019 09:46 Dar... domnu` viceprimar Pițigoi nu ne poate preciza și când își va da demisia?
  • Campinea cea de toata jena 24.02.2019 10:30 Se poate si mai rau,dupa ce se vad cu banii firmele astea de Dorei o pot sterge englezeste,adica se vor spala pe maini si nu isi asuma.Adica baga firma in faliment si se va ajunge la procese.Eu cred ca fostul vice Dragomir stie multe dar mai arunca cate o fumigena.
  • gelu 24.02.2019 19:05 Ghinion,au incurcat proiectul,au folosit materiale pentru timp de vara din greseala ,dar iarna nu-i ca vara cum zise un mare conducator.Nu se leaga nimic la Primarie ,activitatea lor este ca in imaginile de mai sus.hehehehehheeeeeeee

Actualitate

4658 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5113 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

480 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1768 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.