Chiar numai lucrări de mântuială se pot face în municipiul Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele trecute v-am prezentat cum arată acum, în februarie, după o iarnă blândă, skatepark-ul inaugurat la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut. Despre problemele din Parcul de la Soldat, deja am scris un adevărat serial. Ca și despre plombele care sar din asfalt la scurt timp după ce sunt puse. Iată cum arată scările de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian, zona IREP, așa cum este mai cunoscută în Câmpina. Au fost reparate în toamna trecută, recepția tehnică având loc pe 4 octombrie. Lucrarea a costat 69.000 lei. De pe aceste scări a început deja să se cojească vopseaua și să cadă tencuiala.

Imaginile sunt elocvente și nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă cu lucrările realizate la Câmpina, fie că sunt ele investiții, fie că sunt - iată - lucrări de reparații, dacă după numai câteva luni încep să se deterioreze?! Lucrarea de reabilitare a scărilor din zona IREP a fost realizată de societatea Ortisar SRL Câmpina, iar în fața imaginilor de astăzi ale scărilor, viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a precizat că "lucrarea este încă în garanție și vom solicita constructorului să remedieze toate problemele apărute, fără nicio altă cheltuială de la bugetul local".

Citiți și: Skatepark-ul de la Câmpina, care a costat 100.000 euro, nu a rezistat nici măcar o iarnă (blândă)
Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

4032 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cornelia Oprea 21.02.2019 21:11 Nu este lucrarea de care s-a ocupat personal domnu` vice Pițigoi? Să-ți fie rușine, domnule Pițigoi, nu înțeleg de ce mai stai la conducerea urbei.
  • Andrei Munteanu 22.02.2019 09:46 Dar... domnu` viceprimar Pițigoi nu ne poate preciza și când își va da demisia?
  • Campinea cea de toata jena 24.02.2019 10:30 Se poate si mai rau,dupa ce se vad cu banii firmele astea de Dorei o pot sterge englezeste,adica se vor spala pe maini si nu isi asuma.Adica baga firma in faliment si se va ajunge la procese.Eu cred ca fostul vice Dragomir stie multe dar mai arunca cate o fumigena.
  • gelu 24.02.2019 19:05 Ghinion,au incurcat proiectul,au folosit materiale pentru timp de vara din greseala ,dar iarna nu-i ca vara cum zise un mare conducator.Nu se leaga nimic la Primarie ,activitatea lor este ca in imaginile de mai sus.hehehehehheeeeeeee

Actualitate

1099 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1144 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1001 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.