CONTACT

Un bărbat din Bănești, arestat preventiv pentru tentativă de distrugere. A vrut să dea foc mașinii celui care i-a "furat" iubita

- Social -

Un bărbat din Bănești, arestat preventiv pentru tentativă de distrugere. A vrut să dea foc mașinii celui care i-a

Un bărbat din comuna Bănești (Gheorghe E.) a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de distrugere. Secția Penală a Judecătoriei Câmpina a admis propunerea Parchetului, iar inculpatul a fost arestat preventiv începând cu 13 martie 2018. Cum a ajuns bărbatul din Bănești într-o astfel de situație? Din prea multă gelozie.

Gelos că fosta iubită și-a găsit pe altcineva și refuza să se întoarcă la el, bărbatul a pregătit un plan să se răzbune pe cel care i-a "furat" prietena. Le-a oferit 5.000 lei la doi tineri pentru a-l ajuta să incendieze mașina rivalului. A amenințat-o pe fosta iubită prin SMS, apoi a vrut să își ducă răzbunarea la capăt. A fost prins în trafic, iar polițiștii au găsit în portbagajul mașinii recipiente cu benzină și fitile gata pregătite. A fost reținut de polițiști, fosta iubită fiind cea care a alertat autoritățile și a depus plângere împotriva lui. 
Bărbatul se află acum în arest preventiv, instanța respingându-i cererea privind măsura arestului la domiciliu.


14 Mar 2018 11:46 5314 vizualizari


Comentarii






1941 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1738 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4547 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1723 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV