Un bărbat din Bănești, arestat preventiv pentru tentativă de distrugere. A vrut să dea foc mașinii celui care i-a "furat" iubita

Social (Categoria articolului)

Un bărbat din comuna Bănești (Gheorghe E.) a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de distrugere. Secția Penală a Judecătoriei Câmpina a admis propunerea Parchetului, iar inculpatul a fost arestat preventiv începând cu 13 martie 2018. Cum a ajuns bărbatul din Bănești într-o astfel de situație? Din prea multă gelozie.

Gelos că fosta iubită și-a găsit pe altcineva și refuza să se întoarcă la el, bărbatul a pregătit un plan să se răzbune pe cel care i-a "furat" prietena. Le-a oferit 5.000 lei la doi tineri pentru a-l ajuta să incendieze mașina rivalului. A amenințat-o pe fosta iubită prin SMS, apoi a vrut să își ducă răzbunarea la capăt. A fost prins în trafic, iar polițiștii au găsit în portbagajul mașinii recipiente cu benzină și fitile gata pregătite. A fost reținut de polițiști, fosta iubită fiind cea care a alertat autoritățile și a depus plângere împotriva lui. 
Bărbatul se află acum în arest preventiv, instanța respingându-i cererea privind măsura arestului la domiciliu.

4567 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1840 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1881 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.

Alte stiri recente

935 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2022 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.