La Câmpina, experimentul "fasole cu cârnați" de Ziua Națională a fost o reușită

Actualitate (Categoria articolului)

Pritre noutățile cu care administrația locală a venit la aniversarea Centenarului Marii Uniri a fost și o masă populară, fiind pregătite o mie de porții de fasole cu cârnați. Mulți au fost sceptici, inclusiv noi, dar putem spune acum că "experimentul" a fost o reușită, datorită bunei organizări, datorită implicării Poliției Locale, dar mai ales civilizației de care au dat dovadă câmpinenii prezenți.

Spre finalul momentelor artistice dedicate Zilei Naționale a României, în apropierea scenei au apărut oalele cu fasole. În zonă au fost foarte mulți polițiști locali, au fost montate niște gărdulețe pentru crearea unor culoare astfel încât să se evite îmbulzeala, au fost delimitate locurile unde oamenii se puteau așeza sau unde puteau sta în picioare să își mănânce porția de fasole cu cârnați.
Poate favorizat și de faptul că nu a rămas foarte multă lume după parada militară, la sosirea oalelor cu fasole și a tăvilor cu cârnați nu a fost deloc îngrămădeală. Chiar dacă s-a mai stat la coadă în unele momente, totul s-a desfășurat în mod civilizat, de aici și concluzia noastră că "experimentul" a fost o reușită, având în vedere că la Câmpina nu a fost nebunia din alte localități în zona unde s-a servit mâncarea.  

Citiți și Câmpina a sărbătorit Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri
Gheorghe Turda și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului au asigurat momentele artistice ale festivității de Ziua Națională, la Câmpina

5488 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nadia Manea 02.12.2018 21:51 Foarte frumos! Mulțumim! Se poate ,și din partea noastră și din partea dumneavoastră!
  • soso 02.12.2018 23:47 Bravo primariei si politiei locale... Buna organizare.
  • Anonim 03.12.2018 12:55 Logic ca este o reusita, ca doar la pomeni suntem primii in lume :))
  • Nicu 03.12.2018 21:30 Tot un neam de pomanagii suntem si dupa 1oo de ani

Actualitate

3088 vizualizari
19 apr. 2019 13:43

Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

1 comentarii

UPDATE ora 14.20 - Copacul căzut a fost tăiat și carosabilul eliberat. Circulația rutieră a fost reluată, după aproximativ 30-40 minute în care traficul a fost întrerupt, dar pompierii și polițiștii prezenți la fața locului discută oportunitatea tăierii unui al doilea copac care s-ar putea prăbuși. 

Vineri, în jurul prânzului, în urmă cu puține momente, la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei, vântul puternic a rupt un plop, care a căzut peste drumul județean DJ 102I, pe care l-a blocat total.

3925 vizualizari
18 apr. 2019 19:20

Cum sunt distruse băncile din parcurile de la Câmpina...

1 comentarii

Așa cum am scris și cu alte ocazii, la distrus bunuri de pe domeniul public nu ne întrece nimeni. Ne place sau nu, dar printre noi sunt oameni care își varsă nervii (sau prostia) pe coșurile de gunoi, pe băncile din parcuri, pe gărdulețe, stâlpișori, ba chiar și pe indicatoarele rutiere. La Câmpina, astfel de distrugeri sunt frecvente. De o bună bucată de vreme, însă, Poliția Locală a reușit să identifice și să-i amendeze pe cei care își bat joc de domeniul public și de banii câmpinenilor, până la urmă, pentru că ei plătesc pentru bunurile de pe domeniul public.

Alte stiri recente

482 vizualizari
19 apr. 2019 21:42

Sunteți invitați să intrați în lumea "Pony Show", pe Domeniul Cantacuzino, de ziua tuturor copiilor

În perioada 31 mai - 2 iunie 2019, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești va avea loc cea de-a treia ediție a Karpatia Pony Show, un spectacol ecvestru destinat în special familiilor cu copii, dar și tuturor iubitorilor de natură și de frumos. Karpatia Pony Show 2019 va duce mai departe succesul edițiilor anterioare pe perioada a trei zile de concursuri și show-uri desfășurate pe două arene.

1253 vizualizari
19 apr. 2019 20:10

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi", un proiect frumos derulat de Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina se derulează un proiect frumos și foarte interesant, izvorât intr-o idee generoasă - "Meseria de părinte se învață în fiecare zi". Joi, 18 aprilie, s-a derulat o nouă etapă din cadrul acestui proiect, eveniment la care au fost prezenți și mai mulți inspectori școlari din cadrul ISJ Prahova, tema acestei activități fiind legată de Sărbătorile Pascale - "Sărbători creștine alături de cei dragi".