La Câmpina, experimentul "fasole cu cârnați" de Ziua Națională a fost o reușită

Actualitate (Categoria articolului)

Pritre noutățile cu care administrația locală a venit la aniversarea Centenarului Marii Uniri a fost și o masă populară, fiind pregătite o mie de porții de fasole cu cârnați. Mulți au fost sceptici, inclusiv noi, dar putem spune acum că "experimentul" a fost o reușită, datorită bunei organizări, datorită implicării Poliției Locale, dar mai ales civilizației de care au dat dovadă câmpinenii prezenți.

Spre finalul momentelor artistice dedicate Zilei Naționale a României, în apropierea scenei au apărut oalele cu fasole. În zonă au fost foarte mulți polițiști locali, au fost montate niște gărdulețe pentru crearea unor culoare astfel încât să se evite îmbulzeala, au fost delimitate locurile unde oamenii se puteau așeza sau unde puteau sta în picioare să își mănânce porția de fasole cu cârnați.
Poate favorizat și de faptul că nu a rămas foarte multă lume după parada militară, la sosirea oalelor cu fasole și a tăvilor cu cârnați nu a fost deloc îngrămădeală. Chiar dacă s-a mai stat la coadă în unele momente, totul s-a desfășurat în mod civilizat, de aici și concluzia noastră că "experimentul" a fost o reușită, având în vedere că la Câmpina nu a fost nebunia din alte localități în zona unde s-a servit mâncarea.  

Citiți și Câmpina a sărbătorit Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri
Gheorghe Turda și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului au asigurat momentele artistice ale festivității de Ziua Națională, la Câmpina

5213 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nadia Manea 02.12.2018 21:51 Foarte frumos! Mulțumim! Se poate ,și din partea noastră și din partea dumneavoastră!
  • soso 02.12.2018 23:47 Bravo primariei si politiei locale... Buna organizare.
  • Anonim 03.12.2018 12:55 Logic ca este o reusita, ca doar la pomeni suntem primii in lume :))
  • Nicu 03.12.2018 21:30 Tot un neam de pomanagii suntem si dupa 1oo de ani

Actualitate

2478 vizualizari
11 dec. 2018 20:57

Lucrările de reabilitare a Străzii Bobâlna din Câmpina vor fi sistate vineri (14 decembrie 2018) și reluate la primăvară

Reabilitarea Străzii Bobâlna a început în prima săptămână din noiembrie, cu trotuarele de pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre societatea Neptun. S-a lucrat cam două săptămâni, apoi s-a luat o pauză de... alte două săptămâni, pentru ca apoi muncitorii să revină la treabă pentru câteva zile. Vineri, 14 decembrie, va fi emis ordinul de sistare a lucrărilor pe perioada rece, iar activitatea se va relua anul viitor, probabil în primăvară, când timpul o va permite.

2378 vizualizari
11 dec. 2018 18:33

Școlile gimnaziale, grădinițele și mai multe instituții publice din Câmpina primesc pomi de Crăciun din partea Primăriei

Primăria Câmpina a achiziționat 25 de pomi pentru Crăciun, 24 dintre ei cu o înălțime de aproximativ doi metri, iar unul ceva mai înalt, de pestre trei metri, care va fi amplasat și împodobit în holul mare de la intrarea în Casa cu Grifoni. 

Alte stiri recente

2135 vizualizari
12 dec. 2018 11:35

Departe de casă, dar cu România în suflet. Florica Jinga a sărbătorit Centenarul alături de românii din Tenerife

1 Decembrie este Ziua Națională a României, ziua tuturor românilor, de acasă și de pretutindeni. Iar când ești departe de țară, departe de ai tăi, emoția sărbătorii naționale parcă este și mai puternică. Ți-e dor și, poate, doare, iar sufletul ți-e copleșit de România. În Oceanul Atlantic, în Tenerife, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, există un colț de Românie. Pe 1 Decembrie 2018, comunitatea românească de aici a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în straie populare, cu mâncare tradițională și cu muzică românească interpretată de Florica Jinga. A fost o sărbătoare a sufletului românesc în Tenerife, Spania.

2558 vizualizari
11 dec. 2018 20:59

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 11 decembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.