La Primăria Câmpina a început depunerea cererilor pentru ajutorul de încălzire

Social (Categoria articolului)

Așa cum se întâmplă în fiecare toamnă, Primăria Câmpina a început deja să primească cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire.

Actele doveditoare pe care solicitanții trebuie să le aducă și să le depună odată cu cererea sunt copii ale actelor de identitate ale membrilor familiei sau persoanelor care locuiesc la aceeași adresă; copie a actului de proprietate; dovada veniturilor din luna anterioară depunerii cererii pentru toți membrii familiei; copie a ultimei de facturi de gaze naturale și/sau energie electrică; copie carte de identitate auto/moto deținute de solicitant și/sau membrii familiei; alte acte.
De asemenea, este foarte important de știut că pentru a beneficia de ajutorul de încălzire și suplimentul pentru energie trebuie să fie cumulate următoarele condiții: 
- factura de utiliăți să fie pe numele titularului cererii;
- toți membrii de familie trecuți în cerere trebuie să aibă același domiciliu;
- domiciliul solicitantului să corespundă cu adresa de facturare și cu actul de proprietate al locuinței.
Cuantumurile pentru care se acordă ajutorul de încălzire sunt următoarele:
- pentru încălzire cu lemne: de la 320 lei/lunar (între noiembrie și martie) pentru venit net per membru de familie sub 200 lei, la 32 lei/lunar pentru venituri cuprinse între 1.280 lei și 2.053 lei, la care se adaugă 20 lei supliment pentru energie;
- pentru încălzire cu energie electrică: de la 500 lei/lunar (între noiembrie și martie) pentru venit net per membru de familie sub 200 lei, la 50 lei/lunar pentru venituri cuprinse între 1.280 lei și 2.053 lei, la care se adaugă 30 lei supliment pentru energie, iar în situația în care energia electrică este singura sursă de încălzire, valoarea suplimentului este de 70 lei;
- pentru încălzire cu gaze naturale: de la 250 lei/lunar (între noiembrie și martie) pentru venit net per membru de familie sub 200 lei, la 25 lei/lunar pentru venituri cuprinse între 1.280 lei și 2.053 lei, la care se adaugă 10 lei supliment pentru energie.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2151 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.

2225 vizualizari
16 mar. 2023 07:38

O nouă campanie de donare de sânge a Asociației Roata de Foc, la Câmpina

Asociația ”Club Sportiv – Roata de Foc R. C. Câmpina” și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează, în data de 18 martie 2023, campania numită ”Avem viață în sânge”, la Casa Tineretului Câmpina. Este primul eveniment de acest gen organizat în 2023, dar a 12-a oară când motocicliștii clubului câmpinean se implică într-o activitate de donare de sânge.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat.