Și, totuși, Ziua Câmpinei va fi marcată la... Centrul de Informare Turistică

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam în urmă cu câteva zile despre faptul că nu va fi organizată nicio acțiune care să marcheze Ziua Câmpinei - 8 Ianuarie. După apariția articolului nostru, s-a făcut anunțul că, totuși, la Centrul de Informare Turistică va avea loc o acțiune care să marcheze această dată importantă a istoriei locale.

Va fi o comunicare ilustrată cu titlul ”Noutăți despre istoria Câmpinei”, care va fi susținută de Mădălin Focșa, angajat al Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina.
Evenimentul va avea loc duminică, 8 ianuarie, ora 13.00, la Centrul de Informare Turistică din centrul Câmpinei.

2537 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mădălin Focșa 07.01.2023 14:46 Precizare pentru cititori: pentru că spațiul nostru este foarte limitat, prioritate la eveniment va avea presa, iar pentru marele public vom încerca să transmitem în direct pe contul nostru de Facebook - https://www.facebook.com/campinaturism.ro. CNIPT Câmpina

Actualitate

2357 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1284 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.