CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcul de la Soldat nu mai are termen de finalizare. Când o fi, o fi...

- Actualitate -

Parcul de la Soldat nu mai are termen de finalizare. Când o fi, o fi...

Despre lucrările de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina am scris în nenumărate rânduri, încă din luna aprilie, de când a demarat această investiție. Am urmărit permanent stadiul lucrărilor la fiecare din termenele de finalizare anunțate - 24 august, 13 septembrie, 25 octombrie, 20 noiembrie. Și vom urmări în continuare chiar dacă, practic, nu mai există un termen de finalizare. Se aplică penalități de întârziere, dar în acest moment nu ne poate spune nimeni când va fi gata parcul. Pentru că se apropie Ziua Națională a României, iar manifestările ar fi trebuit să se desfășoare în acest parc, subiectul privind întârzierea lucrărilor a fost discutat și în plenul Consiliului Local, în ședința ordinară care a a avut loc miercuri, 21 noiembrie.

La întrebarea consilierului Daniel Ioniță dacă lucrările de modernizare se vor finaliza până la 1 Decembrie 2018, viceprimarul Adrian Pițigoi a răspuns: "Sigur nu! Astăzi am fost acolo împreună cu mai mulți colegi, inclusiv consilieri, și am constatat că, din cauza vremii care este nefavorabilă, parcul nu va fi gata. Însă, va avea o formă cât de cât decentă pentru a putea organiza acolo o parte din manifestările dedicate Zilei Naționale. Cu penalitățile suntem la zi, adică, acum, constructorul muncește în defavoarea noastră, că nu se termină lucrarea la timp, dar în favoarea noastră din punct de vedere financiar. Am avut ghinion că am avut parte de o firmă mai puțin serioasă la această lucrare". (video)
Modernizarea Parcului de la Soldat este cea mai importantă investiție care se derulează anul acesta în Câmpina. Bine, prea multe nici nu sunt, e adevărat. Cine ar fi crezut că vor fi atâtea probleme cu acest parc, în condițiile în care, în 2015, când a fost modernizat Parcul Milia, lucrurile au mers foarte bine. Trei luni a durat modernizarea Parcului Milia, poate vă mai amintiți. Dar acolo chiar se muncea, firma constructoare avea mulți muncitori și era un furnicar pe șantier. La Soldat, ghinion curat! După trei luni de la demararea lucrărilor, abia se decopertaseră aleile. Da, au fost și perioade ploioase, e adevărat, dar la fel de adevărat e faptul că luni bune, pe șantier nu au fost mai mult de trei muncitori. Administrația locală este nemulțumită, primarul și viceprimarul au spus de mai multe ori acest lucru. Dar ceea ce, poate, nu conștientizează reprezentanții Primăriei este faptul că au ales o firmă care își bate jos nu doar de câmpineni, ci și de ei, de cei care au ales-o. O firmă care se numește Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea.


22 Nov 2018 21:37 5139 vizualizari



Comentarii






  • 23.11.2018 18:39 Ghica Vasile Ghinion, avem noi sa auzim toate mizeriile acestei administratii,cea mai slaba din ultimii 100 de ani,putem omagia aceasta realizare.Cat costau niste umbrele ? daca e sa ne luam la misto ,a fost o toamna foarte buna de terminat lucrarea, doar ca voi sunteti de pe alta planeta Lucrarea o sa fie oricum de foarte proasta calitate asa ca nici o scuza cocoseilor.Apropo, ati luat banii pe luna aceasta?daca nu, facem noi o cheta.HEHEHEHEHHEE
  • 23.11.2018 18:31 diss Gresit!Autorizatia pt aceste lucrari este valabila pana in 2020.Deci atunci se vor finaliza lucrarile.In rest nicio surpriza:dupa ce orasul arata ca dupa razboi,exact acum in prag de iarna,parcul trebuie sa fie in acelasi trend.Felicitari administratiei locale!Aveti grijă ca macar fasolea de 1 decembrie sa fie fiarta....
  • 23.11.2018 09:38 Tudor Este un adevărat ghinion că plouă toamna și este frig iarna. Cine a mai pomenit așa ceva. Ghinion curat.
2509 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2614 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1465 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5468 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV