Firma care realizează Cimitirul "Lumina", notificată de Primărie în vederea rezilierii contractului dacă nu se ține de treabă

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam zilele trecute despre lucrările de la Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia, lucrări care, de câteva luni, bat pasul pe loc. După doi ani de la demararea acestei investiții mai sunt încă multe de făcut, dar constructorul se mișcă foarte încet sau deloc. La conferința de presă desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la desfășurarea lucrărilor și a spus că firma executantă a fost notificată de două ori în vederea rezilierii contractului.

"Lucrările de la cimitirul nou din Cartierul Slobozia au un termen de finalizare destul de îndepărtat și anume iulie 2019. A fost o greșeală a noastră, a tuturor, stabilirea acestui termen lung de trei ani pentru investiție, termen care-i permite executantului să facă pauze. Noi am sesizat aceste pauze și i-am pus în vedere firmei prin două notificări că vom rezilia contractul dacă nu lucrează. De fiecare dată firma a revenit și s-a apucat de treabă. Așa s-a întâmplat și acum, și-au cerut scuze și ne-au anunțat că au reluat lucrările. Sperăm ca aceste lucrări să nu se mai oprească. I-am și anunțat că nu vom accepta nici măcar o zi de prelungire a termenului și așa destul de lung. Realizarea noului cimitir este o lucrare amplă, clădirile proiectate sunt monumentale, sunt multe parcele", a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Lucrările la noul cimitir au început în iulie 2016 și sunt realizate de societatea Bivasim Construct SRL Ploiești, valoarea investiției fiind de 1,5 milioane lei. Termenul de finalizare este de 36 luni.

Citiți și Lucrările de la Cimitirul "Lumina", din Cartierul Slobozia, bat pasul pe loc

4613 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1933 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

1808 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

2191 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

1 comentarii

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1701 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.