CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Derapaje în ședința CL Câmpina. Primarul Alin Moldoveanu: ”Nu ați adus bani în Câmpina nici cât costă apa de pe masa dvs.!”

- Actualitate -

Ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022 a oferit multe momente asupra cărora am considerat că merită să atragem atenția. Și asta în speranța că aleșii locali vor analiza și reanaliza cu maximă obiectivitate aceste momente și astfel de derapaje nu se vor mai repeta. Pentru că, da, au existat derapaje care, oricum am privi lucrurile, nu își aveau rostul într-o ședință oficială, publică, a Parlamentului local.

S-au spus multe lucruri urâte, iar aleșii locali, de la primar la consilieri, ar trebui să înțeleagă faptul că nu sunt în administrația locală pe cont propriu, ci sau reprezintă o comunitate, un municipiu. Iar acolo, în Consiliul Local, se impune un anumit comportament, o anumită ținută morală și credem că nu e prea mare efortul de autocontrol al fiecărei persoane.
Iată un exemplu. Adresându-i-se consilierului Andrei Duran, primarul Alin Moldoveanu a spus la un moment dat: ”Nu ați fost în stare să aduceți bani la bugetul local nici pentru apa pe care o consumați în timpul ședinței, cumpărată cu bani din buzunarul câmpineanului!” Pe moment, Andrei Duran nu a reacționat, dar colegii săi de partid din Consiliul Local, Horațiu Zăgan și Livia Lupu, au sărit în apărarea mai tânărului lor coleg și au spus că ”nu mai dorim să ne fie pusă apă pe masă de acum încolo, ca să nu ni se spună apoi că am băut apă din banii câmpinenilor. Vom veni cu apa de acasă”. 
Discuția pe acest subiect s-a oprit aici, dar gustul amar al celor prezenți a rămas. Și, probabil, va rămâne multă vreme de acum înainte... Că există un conflict politic în Consiliul Local, înțelegem, că acest conflict este dus de Alin Moldoveanu și Andrei Duran chiar dincolo de politică, este problema lor, dar nu sărăcește Câmpina pentru sticla cu apă care se pune pe masa fiecărui consilier local o dată pe lună.


03 Apr 2022 21:56 2989 vizualizari


Comentarii


122 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
554 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV