Derapaje în ședința CL Câmpina. Primarul Alin Moldoveanu: ”Nu ați adus bani în Câmpina nici cât costă apa de pe masa dvs.!”

Actualitate (Categoria articolului)

Ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022 a oferit multe momente asupra cărora am considerat că merită să atragem atenția. Și asta în speranța că aleșii locali vor analiza și reanaliza cu maximă obiectivitate aceste momente și astfel de derapaje nu se vor mai repeta. Pentru că, da, au existat derapaje care, oricum am privi lucrurile, nu își aveau rostul într-o ședință oficială, publică, a Parlamentului local.

S-au spus multe lucruri urâte, iar aleșii locali, de la primar la consilieri, ar trebui să înțeleagă faptul că nu sunt în administrația locală pe cont propriu, ci sau reprezintă o comunitate, un municipiu. Iar acolo, în Consiliul Local, se impune un anumit comportament, o anumită ținută morală și credem că nu e prea mare efortul de autocontrol al fiecărei persoane.
Iată un exemplu. Adresându-i-se consilierului Andrei Duran, primarul Alin Moldoveanu a spus la un moment dat: ”Nu ați fost în stare să aduceți bani la bugetul local nici pentru apa pe care o consumați în timpul ședinței, cumpărată cu bani din buzunarul câmpineanului!” Pe moment, Andrei Duran nu a reacționat, dar colegii săi de partid din Consiliul Local, Horațiu Zăgan și Livia Lupu, au sărit în apărarea mai tânărului lor coleg și au spus că ”nu mai dorim să ne fie pusă apă pe masă de acum încolo, ca să nu ni se spună apoi că am băut apă din banii câmpinenilor. Vom veni cu apa de acasă”. 
Discuția pe acest subiect s-a oprit aici, dar gustul amar al celor prezenți a rămas. Și, probabil, va rămâne multă vreme de acum înainte... Că există un conflict politic în Consiliul Local, înțelegem, că acest conflict este dus de Alin Moldoveanu și Andrei Duran chiar dincolo de politică, este problema lor, dar nu sărăcește Câmpina pentru sticla cu apă care se pune pe masa fiecărui consilier local o dată pe lună.

2675 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

737 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1280 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

441 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3145 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.