CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un tobogan numit... alee pietonală. Se întâmplă la Câmpina

- Actualitate -

Un tobogan numit... alee pietonală. Se întâmplă la Câmpina

Pe Calea Doftanei, în apropiere de intersecția cu Strada Voila, Primăria Câmpina amenajează o parcare și o alee pietonală. Parcarea ca parcarea, dar aleea este... de poveste. Are o porțiune care cu greu poate fi urcată, în schimb, la coborâre, nu te mai oprește nimeni.

Aleea pietonală urcă spre cabinetele medicale, apoi se continuă până în Strada Voila. La cei trei medici de familie care au cabinetele aici vin multe persoane în vârstă, vin mame cu copii mici. Pentru toți acești pacienți, aleea este importantă și tocmai de aceea Primăria a decis să o amenajeze. Dar ceea ce a ieșit este departe de dorințele oamenilor care merg la cabinetele medicale să se trateze, nu să practice vreun sport extrem. Recepția lucrării încă nu s-a făcut și, după cum ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi, nici nu se va face până când problema aleei nu va fi rezolvată. Viceprimarul a cerut reprezentantului ADPP să impună firmei constructoare (SC Strabenbau Logistics SRL Blejoi) să găsească o soluție pentru porțiunea în pantă, eventual niște trepte mai mici și mai dese, astfel încât înclinarea să fie atenuată și să se poată circula în siguranță. (video)

În dreptul aleei va fi montat un gărduleț care să delimiteze trotuarul de carosabil. În privința parcării, aceasta va avea 10 locuri, va fi delimitată cu un gard de protecție pe partea dinspre aleea pietonală, iar pe celelalte laturi vor fi plantați arbuști. La cabinetele medicale va fi realizată și o rampă pentru ca mașinile să aibă unde întoarce. Este vorba despre intrarea dinspre Strada Voila, iar această facilitate va fi creată în special pentru mașinile de intervenție (Ambulanță, Pompieri), dar și pentru cei care aduc pacienții la cabinetele medicale și pentru persoanele cu dizabilități.


21 Mar 2017 19:04 9557 vizualizari



Comentarii






  • 22.03.2017 20:24 Un contribuabil Nu ar trebui sa ne surprinda ca penalul ''Someru'' se invarte printre ''alesii poporului''. Cine se aseamana se aduna. V-ati gandit ca poate cei din primarie si-au amenajat pentru ei un loc de agrement pe aceasta panta intre Voila si Calea Doftanei ? Vara cu rolele si iarna cu sania. Inca un episod de bani aruncati dupa asfaltarea acelei ''strazi'' laterale de pe Voila, ptr. cine.... si cadoul lunar de 9000 lei ptr. ... Chirobocea pentru locul numit de Pitigoi, adapost ptr. caini. Domnul carunt nu este singura ''achizitie'' facuta de primarie, mai au si alte.... ''prospaturi''.
  • 22.03.2017 10:37 Elena Ca de obicei...nu se poate realiza o lucrare buna cap-coada mai sunt necesare niste ''retusuri'', dar Calea Doftanei cand o repara??? ca e jalnic drumul ala.Propun sa faca naveta ZILNIC pe strada asta ''domnul'' Primar cu masina personala, ca mie nu-mi deconteaza nimeni reparatiile.
  • 22.03.2017 07:56 Macchiiaveli Pt ION - Cu atat mai grav!!! Ce cauta un angajat al Primariei Campina sa discute cu un asemenea personaj. Mai ales daca spuneti ca e priceput in ''intermedieri''. Cred ca noul angajat al Primariei Campina va trebui sa explice, asta daca nu cumva l-au pus sa ''intermedieze'' chiar sefii lui!!!
  • 22.03.2017 05:03 ION Ptr.Macchiaveli- Barbatul cu parul alb e angajatul Primariei.E nou angajat si e priceput in ''intermedieri'' si mai ales in intocmire de devize 😂.O sa il mai vedeti si la alte lucrari.
  • 21.03.2017 20:34 Macchiaveli Someru' ce cauta zilele trecute la lucrarea asta si discuta cu barbatul cu parul alb care apare in filmarea dvs? Stie cineva sa raspunda? O fi si el implicat in firma asta din Blejoi? Sau el o fi intermediat lucrarea intre Primaria Campina si firma din Blejoi?
481 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2554 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2666 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1505 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV