Burlanele de la Liceul ”Constantin Istrati” Câmpina au fost distruse, bucată cu bucată

Social (Categoria articolului)

Toate burlanele de scurgere a apei pluviale de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina au fost făcute praf. Bucată cu bucată, pe latura liceului dinspre Strada Mărășești. Au stat în calea cuiva, probabil s-a împiedicat cineva de ele și le-a distrus pe toate, de la un capăt la altul. Fuseseră montate în urmă cu doi ani.

Bineînțeles, nu știe nimeni ce s-a întâmplat, iar aici ne referim inclusiv la autoritățile locale. Acum, va trebui ca Primăria Câmpina să rezolve problema, pentru că administrația locală este cea care se ocupă de reparațiile de la unitățile de învățământ. Încă un caz de distrugere a unor bunuri de pe domeniul public, care va rămâne cu... autor necunoscut.

2484 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popa Gabriel 05.09.2019 18:18 Primăria este vinovată pentru nesupravegherea orașului cu camere video. Orice instituție de stat trebuie monitorizată video pt a preveni sau pedepsi asemenea manifestări. Lipsă de interes.
  • infractoru neprins negustor cinstit 05.09.2019 20:10 sunt tot aia care umbla beti la clubul de pe dn1 si vin in oras.politia ii stie insa tace malc.
  • carcotasul 06.09.2019 08:25 dacă erau burlane ( metalice ) și nu țevi de pvc... erau mai rezistente... oare cel care le-a distrus nu cumva a vrut sa transmită un mesaj autorităților ? :)))

Social

1473 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2397 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

6 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

996 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.