Comisarul șef Iulian Stanciu este noul comandant (interimar) al Poliției Municipale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Municipală Câmpina are, de astăzi, un nou comandant în persoana comisarului șef Iulian Stanciu. Acesta a fost numit prin dispoziție a conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, după ce fostul comandant, Cornel Dăncescu, a ieșit la pensie.

Iulian Stanciu va deține interimatul timp de șase luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Noul șef al Poliției Câmpina are 43 de ani, a fost o vreme adjunct la Poliția Sinaia, iar în ultimii doi ani a deținut funcția de comandant al Poliției Breaza.

7803 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexiu Gabriela Valentina 14.08.2018 07:14 Va rog frumos sa ma ajutați să pot fi auzita de Domnul Comandant Stanciu Iulian al poliției Cimpina județul Prahova care angajați dinsului dau amenzi la o femeie amarita k mine cu doi copii fara a avea probe sau dovezi că aș fi vinovată am fost bătută de țigani de fata cu organele de poliție am fost tăiată pe fata si tot eu amendată în ce țară trăim frate ca o sa îmi dau foc de fata cu politia că nu mai pot trăi sunt niste oameni jalnici ca să aibă un serviciu dau amenzi degeaba.

Actualitate

25 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1024 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

901 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

624 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: