CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

- Actualitate -

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Instanța Tribunalului Ilfov a admis cererea de suspendarea a acestei hotărâri, sentința nefiind una definitivă, ci putând fi atacată cu apel de administrația locală.
Vă reamintim că este vorba de o hotărâre a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii octombrie, prin care era împuternicit primarul municipiului Câmpina să demareze procedurile pentru radierea din Cartea Funciară a celor trei drepturi ale acestor societăți. Acum, rămâne de văzut dacă administrația locală va face apel la sentința de joi, 7 decembrie, a Tribunalului Ilfov și, mai ales, în ce măsură acest verdict va bloca demersurile pentru realizarea Centurii de Est a municipiului Câmpina. Pentru că acesta este motivul principal invocat de Primăria Câmpina la inițierea proiectului de hotărâre, intenția realizării Centurii de Est, care va trece prin zona respectivă.


07 Dec 2023 18:43 2642 vizualizari


Comentarii


  • 08.12.2023 05:42 diss Este logic sa se intample asa iar primarul impreuna cu consilierii ar trebui sa plateasca din buzunarul lor atat avocatul cat si cheltuielile de judecata. Lipsa pregatirii profesionale si dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret si-a spus din nou cuvantul si avem o noua dovada ca administratia actuala este cea mai slaba , ever. Si noi care ne bucuram ca am scapat de Tiseanu…uite ca se poate si mai rau.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
220 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
736 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
732 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV