Alin Moldoveanu: ”Da, voi continua proiectul cu pasajul subteran din centrul Câmpinei!”

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul dezbaterii publice pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, unul dintre subiectele ridicate de președintele PSD, Ioan Mușat, a fost cel al existenței în continuare în proiectului bugetului acestui an a documentației pentru pasajul subteran.

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a răspuns astfel: ”Da, voi continua proiectul cu pasajul subteran din două motive. Unul, câmpinenii își doresc acest pasaj, pentru că reprezentanții lor în Consiliul Local au votat finanțarea acestui obiectiv în unanimitate și doi, nu vreau să fac ce a făcut Consiliul Local trecut de a blocat fondurile europene. Eu nu vreau să dau banii înapoi, pentru că noi am semnat contractul de finanțare pentru elaborare studiu de fezabilitate și proiectare cu detalii de execuție cu fonduri europene a acestor două obiective și avem obligativitatea să depunem la finanțare pentru execuție aceste două obiective - pasajul subteran și dala urbană, adică regenerarea urbană de la suprafață”.
Acum, acesta este punctul de vedere al primarului Alin Moldoveanu exprimat public la dezbaterea privind bugetul local. Are argumentele lui, așa cum și partidele din Consiliul Local au argumentele lor. Cine va câștiga... vom vedea. Important, în opinia noastră, ar fi doar ca municipiul Câmpina să nu piardă.

2869 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 30.01.2023 00:45 Conform principiului “cine a gresit sa plateasca”care am vazut ca va fi aplicat la piata , cine a semnat contractul pentru SF, PE si DTAC inainte de a avea PUZ-ul aprobat, sa plateasca nu sa ameninte , sa santajeze, sa faca trafic de influenta si sa cumpere votul unor consilieri cu posturi caldute la stat( adica platiti tot din banii nostri) .
  • Bujor Stănică 30.01.2023 08:25 Ar fi un lucru bun. Baftă..
  • Anonim 30.01.2023 11:02 1. NU, reprezentantii CL nu au votat in unanimitate aceste aberatii, 2. NU, campinenii nu doresc aceste aberatii, 3. membrii CL care au votat pentru sunt in mare cei pe care-i are Moldoveanu la mana cu cate ceva sau aia cu firme de constructii care asteapta sa se imbogateasca prin aceasta aberatie.
  • diss 30.01.2023 11:59 Așa cum am mai spus Cămpina este în mare pericol.Nu numai primarul ci întreaga administrație nu are studiile și educația necesare conducerii unei comunități. Dar asta s-a votat, asta merită Cămpina. Cât despre proiectele fantasmagorice din imaginația primarului: vom trăi și vom vedea.El încă se visează la Poiana Cămpina unde făcea doar ce vroia.
  • IIonut 30.01.2023 19:30 Majoritatea campinenilor nu vrea acest pasaj, dovada sondajul si intalnirile de la Casa Tineretului, dar acest individ fara scrupule nu renunta la pasaj pentru ca sunt bani multi de sifonat pentru finantarea campaniilor electorale (trecuta si viitoare) si pentru ca are o bila neagra de la clica de la Ploiesti (Roberta + Dumitrescu + Rosca), sponsorii si sustinatorii de drept.Numai astfel poate fi justificata o asemenea inversunare.
  • Emil 01.02.2023 13:40 Eu cred ca majoritatea doreste un oras modern la Campina
  • Catrinel 01.02.2023 20:34 Emil_Ai perfecta dreptate. Majoritatea doreste un oras modern la Campina. Dar asta inseamna ca intreg orasul sa fie modern, nu numai centrul unde se vrea pasajul. Pe cele mai multe strazi nu poti circula din cauza gropilor si denivelarilor, nu exista cosuri de gunoi, spatii verzi amenajate, trotuare etc. Aici trebuie umblat in primul rand ca sa avem un oras modern.

Actualitate

1788 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1311 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.