Alin Moldoveanu: ”Da, voi continua proiectul cu pasajul subteran din centrul Câmpinei!”

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul dezbaterii publice pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, unul dintre subiectele ridicate de președintele PSD, Ioan Mușat, a fost cel al existenței în continuare în proiectului bugetului acestui an a documentației pentru pasajul subteran.

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a răspuns astfel: ”Da, voi continua proiectul cu pasajul subteran din două motive. Unul, câmpinenii își doresc acest pasaj, pentru că reprezentanții lor în Consiliul Local au votat finanțarea acestui obiectiv în unanimitate și doi, nu vreau să fac ce a făcut Consiliul Local trecut de a blocat fondurile europene. Eu nu vreau să dau banii înapoi, pentru că noi am semnat contractul de finanțare pentru elaborare studiu de fezabilitate și proiectare cu detalii de execuție cu fonduri europene a acestor două obiective și avem obligativitatea să depunem la finanțare pentru execuție aceste două obiective - pasajul subteran și dala urbană, adică regenerarea urbană de la suprafață”.
Acum, acesta este punctul de vedere al primarului Alin Moldoveanu exprimat public la dezbaterea privind bugetul local. Are argumentele lui, așa cum și partidele din Consiliul Local au argumentele lor. Cine va câștiga... vom vedea. Important, în opinia noastră, ar fi doar ca municipiul Câmpina să nu piardă.

3546 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 30.01.2023 00:45 Conform principiului “cine a gresit sa plateasca”care am vazut ca va fi aplicat la piata , cine a semnat contractul pentru SF, PE si DTAC inainte de a avea PUZ-ul aprobat, sa plateasca nu sa ameninte , sa santajeze, sa faca trafic de influenta si sa cumpere votul unor consilieri cu posturi caldute la stat( adica platiti tot din banii nostri) .
  • Bujor Stănică 30.01.2023 08:25 Ar fi un lucru bun. Baftă..
  • Anonim 30.01.2023 11:02 1. NU, reprezentantii CL nu au votat in unanimitate aceste aberatii, 2. NU, campinenii nu doresc aceste aberatii, 3. membrii CL care au votat pentru sunt in mare cei pe care-i are Moldoveanu la mana cu cate ceva sau aia cu firme de constructii care asteapta sa se imbogateasca prin aceasta aberatie.
  • diss 30.01.2023 11:59 Așa cum am mai spus Cămpina este în mare pericol.Nu numai primarul ci întreaga administrație nu are studiile și educația necesare conducerii unei comunități. Dar asta s-a votat, asta merită Cămpina. Cât despre proiectele fantasmagorice din imaginația primarului: vom trăi și vom vedea.El încă se visează la Poiana Cămpina unde făcea doar ce vroia.
  • IIonut 30.01.2023 19:30 Majoritatea campinenilor nu vrea acest pasaj, dovada sondajul si intalnirile de la Casa Tineretului, dar acest individ fara scrupule nu renunta la pasaj pentru ca sunt bani multi de sifonat pentru finantarea campaniilor electorale (trecuta si viitoare) si pentru ca are o bila neagra de la clica de la Ploiesti (Roberta + Dumitrescu + Rosca), sponsorii si sustinatorii de drept.Numai astfel poate fi justificata o asemenea inversunare.
  • Emil 01.02.2023 13:40 Eu cred ca majoritatea doreste un oras modern la Campina
  • Catrinel 01.02.2023 20:34 Emil_Ai perfecta dreptate. Majoritatea doreste un oras modern la Campina. Dar asta inseamna ca intreg orasul sa fie modern, nu numai centrul unde se vrea pasajul. Pe cele mai multe strazi nu poti circula din cauza gropilor si denivelarilor, nu exista cosuri de gunoi, spatii verzi amenajate, trotuare etc. Aici trebuie umblat in primul rand ca sa avem un oras modern.

Actualitate

2656 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

390 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

170 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

598 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: