CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alin Moldoveanu: ”Da, voi continua proiectul cu pasajul subteran din centrul Câmpinei!”

- Actualitate -

În cadrul dezbaterii publice pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, unul dintre subiectele ridicate de președintele PSD, Ioan Mușat, a fost cel al existenței în continuare în proiectului bugetului acestui an a documentației pentru pasajul subteran.

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a răspuns astfel: ”Da, voi continua proiectul cu pasajul subteran din două motive. Unul, câmpinenii își doresc acest pasaj, pentru că reprezentanții lor în Consiliul Local au votat finanțarea acestui obiectiv în unanimitate și doi, nu vreau să fac ce a făcut Consiliul Local trecut de a blocat fondurile europene. Eu nu vreau să dau banii înapoi, pentru că noi am semnat contractul de finanțare pentru elaborare studiu de fezabilitate și proiectare cu detalii de execuție cu fonduri europene a acestor două obiective și avem obligativitatea să depunem la finanțare pentru execuție aceste două obiective - pasajul subteran și dala urbană, adică regenerarea urbană de la suprafață”.
Acum, acesta este punctul de vedere al primarului Alin Moldoveanu exprimat public la dezbaterea privind bugetul local. Are argumentele lui, așa cum și partidele din Consiliul Local au argumentele lor. Cine va câștiga... vom vedea. Important, în opinia noastră, ar fi doar ca municipiul Câmpina să nu piardă.


29 Jan 2023 19:31 3640 vizualizari


Comentarii


  • 01.02.2023 20:34 Catrinel Emil_Ai perfecta dreptate. Majoritatea doreste un oras modern la Campina. Dar asta inseamna ca intreg orasul sa fie modern, nu numai centrul unde se vrea pasajul. Pe cele mai multe strazi nu poti circula din cauza gropilor si denivelarilor, nu exista cosuri de gunoi, spatii verzi amenajate, trotuare etc. Aici trebuie umblat in primul rand ca sa avem un oras modern.
  • 01.02.2023 13:40 Emil Eu cred ca majoritatea doreste un oras modern la Campina
  • 30.01.2023 19:30 IIonut Majoritatea campinenilor nu vrea acest pasaj, dovada sondajul si intalnirile de la Casa Tineretului, dar acest individ fara scrupule nu renunta la pasaj pentru ca sunt bani multi de sifonat pentru finantarea campaniilor electorale (trecuta si viitoare) si pentru ca are o bila neagra de la clica de la Ploiesti (Roberta + Dumitrescu + Rosca), sponsorii si sustinatorii de drept.Numai astfel poate fi justificata o asemenea inversunare.
  • 30.01.2023 11:59 diss Așa cum am mai spus Cămpina este în mare pericol.Nu numai primarul ci întreaga administrație nu are studiile și educația necesare conducerii unei comunități. Dar asta s-a votat, asta merită Cămpina. Cât despre proiectele fantasmagorice din imaginația primarului: vom trăi și vom vedea.El încă se visează la Poiana Cămpina unde făcea doar ce vroia.
  • 30.01.2023 11:02 Anonim 1. NU, reprezentantii CL nu au votat in unanimitate aceste aberatii, 2. NU, campinenii nu doresc aceste aberatii, 3. membrii CL care au votat pentru sunt in mare cei pe care-i are Moldoveanu la mana cu cate ceva sau aia cu firme de constructii care asteapta sa se imbogateasca prin aceasta aberatie.
  • 30.01.2023 08:25 Bujor Stănică Ar fi un lucru bun. Baftă..
  • 30.01.2023 00:45 Anonim Conform principiului “cine a gresit sa plateasca”care am vazut ca va fi aplicat la piata , cine a semnat contractul pentru SF, PE si DTAC inainte de a avea PUZ-ul aprobat, sa plateasca nu sa ameninte , sa santajeze, sa faca trafic de influenta si sa cumpere votul unor consilieri cu posturi caldute la stat( adica platiti tot din banii nostri) .
800 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
371 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1126 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
758 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV