CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În lipsa unei comunicări între Primărie și cetățeni, deșeurile vegetale zac pe trotuare zile întregi și chiar săptămâni

- Actualitate -

În lipsa unei comunicări între Primărie și cetățeni, deșeurile vegetale zac pe trotuare zile întregi și chiar săptămâni

În municipiul Câmpina, cu unele excepții, deșeurile vegetale se ridică o dată pe lună, dar câmpinenii nu știu acest lucru pentru că nu i-a anunțat nimeni. Oamenii scot deșeurile la porți cu speranța că va veni cineva să le ridice... când va veni. Și astfel apar acele situații deloc plăcute în care deșeurile stau pe trotuare chiar și trei săptămâni, cum a fost cazul pe Aleea Luceafărul. Situația de pe această alee ne-a fost semnalată de un cititor, iar noi, la rândul nostru, am semnalat-o operatorului Floricon Salub care astăzi a rezolvat problema. Dar nu aceasta este soluția corectă.

Ca și în cazul deșeurilor menajere, și în cazul deșeurilor vegetale ar trebui să existe un program bine stabilit de Primărie împreună cu operatorul de salubritate, iar acest program să fie comunicat locuitorilor. Oamenii să știe că în ultima joi din lună, sau ultima vineri din lună, de exemplu, trebuie să scoată la poartă deșeurile vegetale pentru că atunci vine operatorul și le ridică. Mai ales că în privința deșeurilor vegetale problema este mult mai simplă, astfel de deșeuri apărând primăvara și toamna. Iar Primăria Câmpina are destule modalități prin care să comunice oamenilor programul de colectare: are site, are ziar, are emisiuni plătite la TV, deci are destule canale prin care să le transmită locuitorilor informații. Și dacă s-ar proceda așa, oamenii nu ar mai sta cu crengile uscate în poartă trei săptămâni.

Citiți și În atenția locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița: deșeurile vegetale se ridică de două ori pe lună, în alte zile decât cele în care sunt colectate deșeurile menajere


04 May 2018 20:10 3238 vizualizari


Comentarii


  • 07.05.2018 14:46 vasile pai da! ca vicele si administratorul public .....in loc de campanie electorala la Ceas mai bine se apuca de munca!
  • 07.05.2018 09:26 Dumitrascu Luiza Bună ziua! Îndrăznesc și eu sa întreb, în cartierul Pacuri , știți cumva cand se ridica resturile vegetale?Vă mulțumesc!
1371 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
573 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
773 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
859 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV