CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Pepiniera CS Câmpina produce... Darius Oancea, încă un puști care a debutat la 15 ani într-un meci de seniori

- Sport -

Pepiniera CS Câmpina produce... Darius Oancea, încă un puști care a debutat la 15 ani într-un meci de seniori

Pepiniera CS Câmpina demonstrează în fiecare nouă etapă din campionatul județean că produce jucători pe care îi poate arunca în luptă în meciurile seniorilor. Este demonstrația că, dacă se acordă timp, resurse și există antrenori dedicați, iată, apar și rezultatele!

În prima parte a acestei ediții de campionat vă prezentam povestea lui Albert Dumitrescu, fiul antrenorului-jucător al CS Câmpina, Claudiu Dumitrescu. Acesta a debutat într-un meci de seniori cu numai câteva zile înainte de a împlini 15 ani, iar de atunci este o prezență constantă în lotul seniorilor CS Câmpina, bifând minute în aproape toate partidele.
Acum, la meciul de sâmbătă, 8 aprilie, în care CS Câmpina a trecut cu scorul de 6-1 de CS Mănești, a debutat un alt puști de 15 ani - Darius Oancea, care l-a înlocuit în  minutul 72 al jocului pe Amar. Astfel, CS Câmpina a încheiat partida cu doi jucători sub 16 ani pe teren!
În afara celor doi, în lotul seniorilor se mai află câțiva puști talentanți de la grupa pregătită de Roberto Opatchi - este vorba de Mario Enescu (15 ani), Ștefan Lupea (15 ani) și portarul David Borș (13 ani). Toți aceștia se pregătesc împreună cu echipa de seniori.
Este demonstrația că aici copiii au un viitor - antrenorul de la juniori, Roberto Opatchi, le dă încredere și îi pregătește, iar Claudiu Dumitrescu, antrenorul seniorilor, are curajul de a-i arunca într-un  meci de seniori. Deci, se poate!

(Foto - dreapta - Albert Dumitrescu; sus, în fotografia de grup de la juniori, al cincilea de la dreapta spre stânga, rândul de sus, este Darius Oancea; Mario Enescu - al treilea de la dreapta la stânga pe rândul de sus; Ștefan Lupea - al treilea de la stânga la dreapta, pe rândul de sus; jos, în fotografia de grup de la meciul seniorilor, portarul de rezervă, David Borș)


08 Apr 2023 20:37 3569 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
649 vizualizari 22 May 2024 22:43 Din 25 mai, la Câmpina începe un puternic turneu internațional de tenis

Din 25 mai, la Câmpina începe un puternic turneu internațional de tenis

În organizarea Tenis Premium Club, la Câmpina va începe din 25 mai un puternic turneu internațional de tenis. Vor fi întreceri la simplu și dublu, la feminin și masculin pentru juniori sub 16 ani. Participă sportivi din 18 țări, iar deschiderea oficială va avea loc luni, 27 mai, de la ora 8.45.

citeste mai mult
688 vizualizari 22 May 2024 20:31 Fetele lui Daniel Vasile vor juca turneul final la Suceava, în perioada 25-29 mai

Fetele lui Daniel Vasile vor juca turneul final la Suceava, în perioada 25-29 mai

Echipa de handbal feminin juniori III a CS Câmpina s-a calificat la turneul final speranțe al Campionatului Național, federația luând decizia ca cest turneu să aibă loc în perioada 25-29 mai, la Suceava.

citeste mai mult
717 vizualizari 21 May 2024 21:24 Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-1

Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-1

După 10 puncte strânse în ultimele patru jocuri, câmpinenii au pierdut la scor, 1-4, în deplasare de pe terenul de la Sala Sporturilor, din Ploiești, în fața formației Petrolul 95.

citeste mai mult
627 vizualizari 21 May 2024 20:52 Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 21 mai, de la ora 18.00, au avut loc jocurile contând pentru etapa a 31-a din Liga A Prahova, utlima etapă intermediară la nivelul primului eșalon județean.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV