CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Povestea lui Albert Dumitrescu, un copil de aproape 15 ani, care a debutat într-un meci de fotbal, la seniori, alături de tatăl său

- Sport -

Povestea lui Albert Dumitrescu, un copil de aproape 15 ani, care a debutat într-un meci de fotbal, la seniori, alături de tatăl său

Pentru Albert Dumitrescu ziua de 26 august 2022 va rămâne întipărită în amintirea lui, pentru toată viața, ca fiind ziua debutului într-un meci oficial de seniori, chiar alături de tatăl său, Claudiu Dumitrescu, cel care îi este și tată, dar și antrenor. S-a întâmplat la jocul Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina, scor 4-0, meci contând pentru etapa a doua a Ligii A Prahova.

Albert Dumitrescu s-a născut pe 30 august 2007, pe vremea când tatăl său juca titular de bază la divizionara secundă CS Otopeni, fiind chiar sezonul la finalul căruia ilfovenii au savurat bucuria promovării în primul eșalon. ”Bineînțeles că îmi doream băiat și îmi doream să devină fotbalist, chiar dacă asta înseamnă multe sacrificii pe care trebuie să le facă, atât în plan profesional, cât și personal, față de familie”, ne mărturisește Claudiu Dumitrescu, tatăl lui Albert.
Juniorul familiei Dumitrescu a început fotbalul destul de târziu, într-un cadru organizat - în anul 2016, la una dintre grupele de copii ale CS Câmpina, sub comanda antrenorului Roberto Opatchi. Joacă pe banda dreaptă, mijlocaș sau fundaș, iar puștiul a demonstrat de la primele antrenamente și meciuri că are talent și voință pentru marea performanță.
”De anul acesta, Albert se antrenează alături de echipa de seniori a CS Câmpina - ne-a mai spus Claudiu Dumitrescu. Trebuie să recunsoc că debutul său a venit neașteptat, pentru că făcusem lotul pentru meciul de la Petrolul 95 fără el. Accidentarea lui Mugurel Dedu m-a făcut să îl includ pe foaia de joc și chiar să-l introduc în teren pe final de meci. Sunt sigur că a fost fericit și emoționat în același timp, chiar dacă el a încercat să ascundă acest lucru. Vreau, în primul rând, să se pregătească bine, să se dezvolte și fizic și profesional și să apară cât mai des în tricoul CSC-ului cu evoluții convingătoare”.
Pentru Albert Dumitrescu, debutul într-un meci oficial de seniori, mai ales alături de tatăl său, care se apropie de împlinirea vârstei de 43 ani, dar se menține într-o formă fizică fără cusur, a fost un frumos cadou, având în vedere că va împlini 15 ani marți, 30 august, în ziua partidei pe care CS Câmpina o va susține pe teren propriu cu CS Strejnic.
Dar în familia lui Claudiu Dumitrescu mai există un fotbalist - Andreas, fiul mai mic, care joacă deocamdată al juniorii CSC-ului, dar va bate cât de curând la porțile primei echipe. Și de aici, amândoi, spre marea performanță, cel puțin până la nivelul primei ligi, pentru a-și egala tatăl în realizări sportive.


29 Aug 2022 19:31 3882 vizualizari


Comentarii


  • 29.08.2022 20:45 diss Foarte frumos! Felicitări!👏
1611 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV