CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina ninge, urmează un val de ger, dar Primăria ne recomandă să compostăm deșeurile vegetale

- Actualitate -

La Câmpina ninge, urmează un val de ger, dar Primăria ne recomandă să compostăm deșeurile vegetale

În plină iarnă, și iarnă grea, în aceste zile în care ninsorile au revenit, iar ANM anunță că urmează zile foarte geroase, în timp ce autoritățile centrale și cele județene transmit tot felul de avertizări, are și Primăria Câmpina un anunț. Foarte important, de altfel. Cetățenilor li se recomandă să depoziteze în grădinile proprii deșeurile vegetale, prin compostare individuală.

"Deșeurile vegetale rezultate din curțile locuitorilor în urma curățeniei din grădinile acestora, deșeurile biodegradabile rezultate din gospodărie se depozitează prin compostare individuală în grădinile proprii. Facem mențiunea că respectarea compostarii deșeurilor biodegradabile este una din soluțiile privind reducerea cantității de deșeuri eliminate prin depozitare în rampa ecologică și totodată una dintre măsurile privind reducerea tarifului perceput pentru ridicarea deșeurilor", acesta este anunțul integral al Primăriei Câmpina, pe care vi-l postăm și în facsimil.

Înțelegem perfect mesajul și îl considerăm corect, doar că vine într-un moment cât se poate de nepotrivit. Primăvara e departe, la Câmpina e iarnă, ninge, este frig, se circulă greu pe carosabil, iar pe trotuare e jale. În aceste condiții, numai la deșeurile vegetale nu se pot gândi câmpinenii care înoată prin zăpadă.


09 Feb 2017 10:40 9452 vizualizari



Comentarii






  • 09.02.2017 22:31 Petcu Gabriel Mapa a fost semnata de Vice-Primar,de regula Primarul nu ajunge asa de dimineata la lucru,mai ales acum cu atata "vegetatie" cazuta din cer.La Voila se pare ca e mai multa lume cerebrala decat la Primarie.
  • 09.02.2017 14:23 Mircea Maine ne putem aștepta la un comunicat privind masurile de prevenire în caz de canicula!!! E același lucru! Mare e gradina lui Dumnezeu!!!
  • 09.02.2017 14:13 Nicolas Documentul nu e semnat de Tiseanu, ci de viceprimar, ceea ce înseamnă că nu e Tiseanu singurul ... din Primăria Câmpina.
  • 09.02.2017 13:11 Tudor 1. Limbaj de lemn. 2. Problema tratată cu superficialitate in 8 rânduri. Dar de .... am mai bifat o casuță dintr-o serie de activități propuse.
2479 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2578 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1426 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5225 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV