Străzile din Câmpina unde Primăria va realiza lucrări gratuite de cadastru

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat în mai multe rânduri, la Câmpina se desfășoară lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Lucrările se realizează prin intermediul Primăriei Câmpina și sunt finanțate de OCPI Prahova. De măsurători se ocupă firma Arhicad Geotop SRL, care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie.

Cadastru gratuit se realizează pe acele sectoare mixte, care cuprind atât intravilan, cât și extravilan, aceasta fiind condiția pusă de OCPI Prahova. Pentru că au existat numeroase discuții cu privire la delimitarea zonelor unde se va realiza cadastrul, Primăria Câmpina anunță care sunt exact străzile incluse în acest program și pe care vi le prezentăm în facsimil.
Pentru efectuarea lucrărilor de cadastru este necesar să vă prezentați la sediul Primăriei, de luni până vineri, între orele 9.00 - 12.00, sau la sediul Arhicad Geotop SRL, între orele 9.00 - 17.00, cu actele doveditoare ale dreptului de proprietate asupra imobilelor, în copie (contract de vânzare-cumpărare, titlu de proprietate și, după caz, certificat de moștenitor certificat de legatar, hotărâre judecătorească, act de partaj, act de donație etc) și actele de identitate (copie) ale proprietarilor / moștenitorilor. 
Dacă nu dețineți acte de proprietate, după realizarea măsurătorilor va trebui să vă prezentați la Primărie pentru a obține adeverința care atestă posesia terenului. Pentru terenurile cu proprietari neidentificați se va face înscrierea provizorie a dreptului de proprietate în favoarea UAT Câmpina.
Date de contact: Primăria Câmpina - 0244.336.134, interioare 144 și 219.
Arhicad Geotop SRL - Bd. Carol I, nr.75, bloc R54, ap.2, Câmpina; inginer topograf Doina Stoicescu, telefon 0722.489.955, fax 0244.376.801, e-mail arhicadgeotop@yahoo.com.

4159 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

5719 vizualizari
13 dec. 2019 18:22

Accident în Câmpina. O femeie a fost lovită de un autoturism în apropierea Bisericii de la Lac. Șoferul era băut

2 comentarii

Vineri, 13 decembrie, s-a dovedit o zi cu ghinion pentru doi câmpineni - o femeie de 50 de ani și un bărbat de 51 de ani, conducătorul autovehiculului care a lovit-o pe femeie. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

2831 vizualizari
12 dec. 2019 11:04

Brazi românești și... norvegieni în Piața Centrală Câmpina

1 comentarii

Săptămâna aceasta în Piața Centrală Câmpina și în Piața Fibec au apărut la comercializare pomii pentru Crăciun, brazi și molizi, unii de proveniență autohtonă, alții aduși din Norvegia, după cum spun comercianții și după cum se menționează pe etichete. Oferta este bogată, sunt brazi de toate dimensiunile, foarte frumoși, iar prețurile încep de la 80 lei bucata, până la câteva sute bune de lei, în funcție de dimensiune. Cu cât bradul este mai mare și mai bogat, cu atât crește și prețul.

Alte stiri recente

529 vizualizari
14 dec. 2019 17:36

Copiii au împodobit bradul și au cântat colinde la PNL Câmpina

Păstrând tradiția ultimilor ani, la PNL Câmpina bradul de Crăciun a fost împodobit de copii. Și tot ei au fost cei care au creat o atmoferă specifică sărbătorilor de iarnă, cu poezii și colinde. Acțiunea a avut loc vineri, 13 decembrie și a fost organizată de doamnele din PNL.

2451 vizualizari
13 dec. 2019 20:51

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 decembrie 2019

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.