CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă o "minune" în Câmpina. Teren de sport multifuncțional, dar care nu poate fi folosit decât pentru baschet

- Actualitate -

Încă o

În curând, Caracalul va fi invidios pe Câmpina pentru că-i fură "renumele". Cea mai recentă ispravă a administrației locale este realizarea unui teren multifuncțional de sport, dar care, la final, a ieșit unifuncțional.

Concluzia că terenul de sport multifuncțional poate fi folosit decât pentru un singur sport, baschet, nu este a noastră, ci chiar a inițiatorului acestui proiect, consilierul Daniel Ioniță. Răspunzând unei întrebări adresate în ședința de aseară a CL Câmpina, de consilierul Elena Albu, Daniel Ioniță a afirmat: "Eu mi-am exprimat de la bun început dorința de a face acolo un teren de baschet. Mai mulți consilieri au spus să facem un teren multifuncțional și nu am avut nimic împotrivă. Dar singurul sport pentru care poate fi folosit acest teren este baschetul. Pentru handbal, terenul este mult prea mic. De altfel, am întrebat mai mulți profesori de sport din oraș și nimeni nu a putut să îmi indice persoane care să practice handbalul. Iar pentru mini-fotbal, ar exista ceva condiții, dar în urma unei discuții cu președintele CS Câmpina, care va administra terenul, a reieșit că mai sunt alte terenuri pentru fotbal în oraș, astfel că acest teren multifuncțional va rămâne de fapt doar pentru baschet". Ideea este că terenul e prea mic pentru alte sporturi, asta deși exista spațiul necesar pentru un teren mai mare.
În aceste condiții, consilierul Elena Albu a întrebat cine răspunde pentru această situație, pentru faptul că una a aprobat Consiliul Local și până la urmă a ieșit altceva? Nici primarul Horia Tiseanu, nici viceprimarul Adrian Pițigoi nu au dorit să răspundă la această întrebare perfect legitimă, chiar dacă toată lumea se uita spre ei și aștepta un răspuns.
Reamintim că lucrările pentru realizarea terenului de sport multifuncțional au fost finalizate în august, iar costurile s-au ridicat la 147.057 lei, aproximativ 33.000 euro, incluzând și dotări, care, iată, devin nefuncționale. Lucrarea a fost realizată de firma Atlas Company Tg. Mureș. În ședința de joi, 31 august, Consiliul Local Câmpina a aprobat darea în administrarea Clubului Sportiv Câmpina a acestui teren, precum și Regulamentul de organizare și funcționare, care include și tarifele de închiriere a terenului. (facsimil)


01 Sep 2017 11:39 7975 vizualizari


Comentarii


  • 04.09.2017 16:13 gheorghe radu Mai intai ati lasat in paragina cele doua terenuri de tenis facute tot de voi (as folosi pentru "voi" un font mai mic dar nu se poate..); facute cu gard cu ochiuri prin care trecea mingea de tenis, cu fileuri gaurite si cu maidane pline de buruieni la capete; dupa ce a crapat bine asfaltul de doi bani, hop ca v-a venit idea sa faceti teren multifunctional; multifunctional ca mintea voastra ! O sa va bata Dumnezeu ca ne furati banii...
  • 01.09.2017 16:59 Miha Puteati sa faceti f. Bine terenuri de tenis. Uitati-va ca sus pe Muscel nu găsesti locuri libere. Pana la urma a vb de bani. Putea fi inchiriat si pt tenis si pt baschet sau hanbal, etc. Imi este sila de conducatorii pe care ii avem. Fie ce ma refer la primaria sau consiliul local. Rusine! Rusine! Rusine!
  • 01.09.2017 16:55 Todor Din câte înțeleg eu, consiliul local este așa de umplutura. Ei Votează ceva iar primăria face ce dorește. Cu alte cuvinte face ceva pe votul consilierilor. Dar așa le trebuie, pentru ca fiecare consilier are câte un mic interes si atunci nu prea comentează. Oricum, consiliul este ''scurtcircuitat''.
  • 01.09.2017 15:31 Marian Din 2 terenuri de tenis de câmp au făcut 1 de baschet!?!? wtf? O să vină și ziua în care nu vom mai suporta toate astea și ....
  • 01.09.2017 15:25 Nedelcu Andrei Am citit cu atentie si un interes deosebit acest articol si am constatat un lucru pe care nu stiu cum sa il cataloghez si ma refer aici la faptul ca domnul consilier Daniel Ionita, pe care il stiu si pentru care am un respect aparte, spune ca s-a interesat (colegii dansului bănuiesc care se ocupa de partea sportiva, care de altfel din cate stiu nu au practicat si nu au nici o legatura cu ceea ce inseamna sportul si mai ales cel de performanta) si nu exista nimeni specializat care poate practica handbalul. Vrea sa va informez ca eu locuiesc in Campina, sunt profesor de educație fizica de 10 ani, am specializarea HANDBAL, am activat ca antrenor secund la echipa de handbal feminin HC Activ CSO Plopeni timp de 2 ani, am obtinut locul 6 national la nivel de junioare 3 in 2015, iar acum sunt profesor-antrenor titular la CSS Ploiesti - handbal feminin junioare 4 si junioare 5. La sfarsitul anului 2016 am fost contactat de colegul meu Adrian Stoican, presedintele clubului CS Câmpina, cu rugăminte a de a-i trimite documentele mele justificative din domeniul handbalului pentru a le prezenta in consiliul de administrație al clubului in vederea participării la un examen pentru postul de antrenor in ideea in care se dorea deschiderea sectiei de handbal. Dar din cauza faptului ca nu am fost pe placul unei persoane din consiliul de administrație pt ca am criticat ca se baga bani in fotbalul de liga a 6-a, bani cu care s-ar putea face o sala polivalenta si o echipa de baschet, handbal sau volei care ar promova orasul si ar face usor performanta, am fost jignit prin intermediari si s-a luat decizia sa se renunte la deschiderea sectiei de handbal pentru ca asa vrea domnul consilier. Pentru ca as fi singurul specializat pe handbal in zona si nu am ce caută în acest club.
350 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
627 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2852 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1103 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV