CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

- Anunțuri -

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.

MIDOCAR (service VW și AUDI) angajează MECANICI AUTO pentru sediul din Otopeni.
Cerințe: calificare mecanic auto, experiență dovedită de minim 3 ani într-un post similar, capacitate de lucru în echipă.
Sunt 5 posturi vacante. Oferim decontare transport, salariu fix + plata la ore de manoperă, școlarizări.
Relații la telefon 0741.166.077.

***** 

SC ELECTROUTILAJ SA CÂMPINA angajează INGINER PROIECTARE - CONSTRUCȚII METALICE.

Condiții de angajare:
- Absolvenți studii superioare în domeniul tehnic - mecanic;
- Cunoștințe de nivel ridicat în domeniul construcțiilor metalice;
- Experiență în domeniu de minim 3 ani;
- Aptitudini de comunicare și negociere;
- Cunoștințe operare PC: Ms Office, WORD, EXCEL, POWERPOINT, INTERNET; PROGRAME DE PROIECTARE (AUTOCAD);
- Permis conducere categoria B. 
CV- urile și scrisorile de intenție pot fi trimise la fax 0244.335.751 sau la adresa de e-mail: office@electroutilaj.ro. Data interviului de selecție va fi comunicată telefonic candidaților.

***** 

SC Electroutilaj SA Câmpina angajează bobinatori motoare electrice și tineri în vederea pregătirii pentru meseria de bobinator motoare electrice.
CV-urile se pot trimite la fax 0244.335.754 sau la adresa de e-mail: office@electroutilaj.ro. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0244.335.751 sau pe adresa de e-mail office@electroutilaj.ro.

***** 

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții contractuale de execuție  temporar vacante, după cum urmează: 
- 1 post de asistent medical pe perioadă nedeterminată pentru Secția Obstetrică – Ginecologie;
- 1 post de asistent medical pe perioadă determinată, până la 18 aprilie 2017,  pentru pentru Secția Obstetrică – Ginecologie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii postliceale sau superioare.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
- 27 septembrie 2016, ora 13.00 – termenul limită pentru depunerea dosarelor;
- 29 septembrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă;
- 3 octombrie 2016, ora 10.00 – interviu.
Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta un dosar de concurs care va conține următoarele documente:
a) cererea de înscriere la concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare;
b) copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz;
c) copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică;
d) carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie;
e) cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează;
f) adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate;
g) curriculum vitae.

Adeverința care atestă starea de sănătate conține, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății. În cazul în care candidatul depune o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului. Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității copiilor cu acestea. 
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Municipal Câmpina, Bd. Carol I, nr. 117, la Biroul RUNOS, telefon 0244.337.351, int. 102.

*****
 

Firma TC Măsurare & Control SRL, cu sediul în Câmpina, își mărește echipa recrutând: 

Operator producție – secția senzori de temperatură 
Cerințe: studii medii, minim zece clase; cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj; persoană atentă la detalii, organizată, harnică, responsabilă.

Operator calitate
Cerințe: studii medii (liceul); cunoașterea limbii engleze constituie avantaj; exeriența în domeniul calității în producție reprezintă, de asemenea, un avantaj; seriozitate, implicare, dorința de a învăța lucruri noi.

Programator CNC
- Responsabil de realizarea programelor CNC, cu atenție pentru siguranța operatorilor, menținerea funcționării aparatelor, maximizarea eficienței aparatelor.
- Lucrează alături de echipa operațională pentru a realiza și menține standardele proceselor și procedurilor, pentru a oferi suport programului de producție și a atinge targetul.
- Oferă suport pentru dezvoltarea operatorilor, identifică și implementează noi tehnologii.
- Folosește metode actuale pentru a realiza programe ce oferă siguranță si respectă cerințele producției. 
Trimiteți CV la adresa de email: diana_manta@tsrl.ro. Detalii la telefon 0744.636.628.


11 Sep 2016 09:14 10946 vizualizari



Comentarii






  • 11.09.2016 10:09 Luncan Monica Ami caut un loc de munca an domeniul curățenie
58 vizualizari 26 Apr 2024 17:52 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
19 vizualizari 26 Apr 2024 16:26 Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Ca urmare a cererii adresate de SC VOIPAN SIL SRL, prin Voicilă Gabriela Mihaela, se autorizează executarea unor lucrări de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991.

citeste mai mult
115 vizualizari 25 Apr 2024 15:33 UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
212 vizualizari 19 Apr 2024 17:22 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV