Elevii din Câmpina, care au terminat anul școlar cu 10, au fost premiați de primarul municipiului

Actualitate (Categoria articolului)

Cei 95 de elevi din municipiul Câmpina, din ciclurile gimnazial și liceal, care au terminat anul școlar 2021-2022 cu media 10, au fost invitați astăzi la Primărie și premiați de primarul Alin Moldoveanu. De asemenea, au fost premiate și cele patru eleve de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat.

Pentru că elevii sunt deja în vacanță, aproximativ 80% dintre cei care au terminat anul școlar cu 10 au dat curs invitației primarului. Ceilalți își vor primi premiile (plachete și seturi de pixuri/stilouri) la începutul viitorului an școlar. Mulți dintre elevi au venit însoțiți de părinți, dar și de directorii unităților de învățământ sau cadre didactice de la școlile respective. "Avem 95 de copii de 10! Le-am oferit câte o Diplomă de Excelență și un cadou pentru a le arăta cât de mult îi prețuiesc și cât de mândru sunt ca primar, ca părinte, ca om, de performanțele lor școlare! Îi felicit pe toți copiii, le urez mult succes mai departe și îi asigur că vor avea întotdeauna în mine un partener de dialog și un prieten. Sincere felicitări cadrelor didactice pentru dăruirea lor! Felicitări din inimă și părinților, pentru implicare și pentru eforturile pe care le fac! Trebuie să vă spun că premiile oferite au fost sponsorizate de mine personal și am făcut-o din tot sufletul!", a scris primarul Alin Moldoveanu pe pagina sa de Facebook.
O Diplomă de Excelență a fost oferită și Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", pentru performanțele elevilor și dascălilor în anul școlar care s-a încheiat. Menționăm faptul că elevele de la CNNG, care au obținut 10 la bacalaureat, au terminat și anul școlar cu media generală 10.

Citiți și: BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

3167 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Popescu 29.06.2022 22:12 Felicitări copiilor, cadrelor didactice și Primăriei pentru inițiativă. Păcat ca apar în poze persoane care nu au legătură cu actul educațional. Ce or fi căutând, acolo?
  • ALINA 30.06.2022 07:58 FELICITARI COPIILOR! DAR NU IMI PLACE CA UNII SE FOLOSESC DE ACESTI COPII PENTRU IMAGINEA PROPRIE. CREDETI-MA CA ACEST FAPT MI SE PARE CEL MAI JOSNIC LUCRU.
  • Balasa Violeta 30.06.2022 12:26 "Atunci când s-au împărțit bunurile lumii, românul a ajuns ultimul. Sfântul Petru îl întreabă pe Dumnezeu: - Doamne, am împărțit inteligenta, altruism, compasiune etc, n-a mai rămas nimic, și a venit și românul, ce-i dăm? Dumnezeu după un moment de gândire spune: dă-le diplome!..."
  • Neagu Lucian 04.07.2022 10:06 Felicitări domnule Primar ! Sunteți un om deosebit. Demult Câmpina nu a mai avut un primar care să fie atât de implicat în viața locuitorilor ei.

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.