Accident pe DN1, la Bănești. O mașină s-a răsturnat, doi tineri au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Pe DN1, la Bănești, a avut loc sâmbătă, 20 martie, la orele prânzului, un accident de circulație în urma căruia o mașină s-a răsturnat, iar doi tineri, de 18 ani, respectiv 19 ani, au ajuns la spital.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, ”un conducător auto în vârstă de 19 ani a acroşat separatoarele de sens din beton, ulterior rãsturnându-se pe plafon și blocând prima bandă a sensului de mers Câmpina - Ploieşti. În urma evenimentului, conducătorul autoturismului şi o pasageră în vârstă de 18 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării alcoolscopice este negativ. Fără probleme de trafic”.
În autoturismul răsturnat se aflau patru persoane, dar numai două dintre acestea au avut nevoie de transport la spital pentru îngrijiri medicale.
De asemenea, la locul accidentului, ISU Prahova a deplasat două echipaje de stingere și unul de prim-ajutor.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6962 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

225 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

369 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

21 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

740 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.