Buruieni cât gardul în curtea Creșei Municipale Câmpina. Administratorul public, pus să rezolve problema

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința de joi seară a Consiliului Local Câmpina, consilierul Enache Dragomir a atras atenția reprezentanților Primăriei că în curțile unor instituții publice iarba a crescut și ar trebui ca angajații de la Spații Verzi să intervină și să cosească. Cel mai clar exemplu este cel al Creșei Municipale, de pe Strada Plevnei, unde buruienile sunt cât gardul. Viceprimarul Adrian Pițigoi l-a atenționat pe administratorul public, Remus Bădulescu, să rezolve problema, având în vedere că salubritatea și spațiile verzi se află în atribuțiile acestuia.

"Domnule city-manager vă rog să faceți o vizită acolo și să rezolvați problema, iar în timpul vizitei să-i spuneți și doamnei directoare de la Creșa Municipală să se mai uite și dânsa ca gospodina prin curte și să ne anunțe dacă iarba crește și are nevoie de ajutor. Totuși, acolo este un director care trebuie să se ocupe și de actul educativ, dar și de administrare, că intră și iese zilnic pe poartă și vede cum stau lucrurile. Instituțiile din subordinea Primăriei trebuie să ne comunice și noi intervenim fără probleme", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi în plenul CL. (video)
"Răspunsul dvs. nu mă satisface. Domnul administrator public să se ducă mai des pentru a vedea cum stau lucrurile, nu doar la sesizări", a spus consilierul Enache Dragomir. (video)
Precizăm că directorul Creșei Municipale (față de care și-a exprimat nemulțumirea viceprimarul Andrian Pițigoi) este Florica Liliana Anton, soția directorului juridic și de personal al Primăriei Câmpina, Iulian Anton.

5728 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un simplu cetatean 01.07.2018 11:46 sefi peste sefi...directori peste directori

Actualitate

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

814 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.