Echipa PMP pentru Consiliul Local Câmpina și o parte dintre proiectele destinate comunității

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară Câmpina aduce în fața alegătorilor, pentru scrutinul din 27 septembrie, o echipă de consileri foarte puternică, bine pregătită în toate domeniile de activitate, care îl va susține pe candidatul la funcția de primar, Ioan Adrian Pițigoi și care are deja o serie de proiecte importante pentru comunitatea locală. În rândurile următoare continuăm să vă prezentăm o parte din echipa PMP Câmpina, precum și câteva dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea locală.

Alina Brătulescu (37 ani, inginer): ”Câmpina are nevoie de proiecte concrete, importante pentru întreaga comunitate, dar și pentru fiecare cartier în parte, proiecte pe care le voi promova și susține în viitorul Consiliu Local și pe care le dorește și candidatul nostru la funcția de primar, Ioan Adrian Pițigoi. Dintre aceste proiecte, aș aminti necesitatea dezvoltării unei infrastructuri pentru descongestionarea traficului - construirea unei parcări care să elibereze principalele artere de circulație, dar și crearea de piste de biciclete, trotinete, alte vehicule electrice și încurajarea populației să le folosească; încurajarea dezvoltării turistice a zonei prin organizarea de activități de promovare și vizitare a obiectivelor de interes; atragerea investitorilor imobiliari pentru construirea de locuințe noi, accesibile tinerilor prin programe de achiziții; intensificarea activității de atragere de fonduri europene, mai ales pentru reindustrializarea localității și crearea de noi locuri de muncă”.
Costin Petcu (51 ani, avocat): ”Voi sprijini întotdeauna cu integritate și interes proiectele realiste, fezabile, apte să aducă beneficii câmpinenilor, pentru a crea împreună o comunitate adaptată potrivit dorințelor și nevoilor oamenilor, pentru a avea un mediu de afaceri sănătos și matur și, totodată, o viață socială curată, fără compromisuri, bazată pe respectul valorilor. Sunt câteva proiecte la care țin foarte mult și pe care le voi propune viitorului Consiliu Local, printre care amintesc dezvoltarea în plan cultural-spiritual prin activitățile ce ar putea fi derulate și susținute în cadrul instituțiilor de cultură din Câmpina; organizarea unui festival de teatru pentru tineret, mai ales pentru liceeni, care ar deveni o adevărată pepinieră pentru trupa de teatru ”Mircea Albulescu” deja existentă; reînvierea tradiției motocrosului prin identificarea unei locații potrivite pentru construirea unui nou traseu la standarde internaționale”.
Ioana Popescu (34 ani, asistent medical): ”M-am născut în Câmpina, care este un oraș de vis și în care îmi doresc să pot contribui la crearea unui climat mai plăcut, în care câmpinenii să se simtă ca la ei acasă. Cultura și sportul vor fi două dintre domeniile în care îmi doresc să pot susține și promova o serie de proiecte, printre care modernizarea terenurilor existente, crearea de zone de jocuri cu mai multe folosințe, accesul gratuit al tinerilor la bazele sportive. Prin toate acestea, cultura și sportul, care au fost întotdeauna pasiunile principale ale câmpinenilor, vor deveni instrumente puternice pentru consolidarea coeziunii comunității. De asemenea, îmi doresc să promovez și să susțin amenajarea de noi locuri de parcare, precum și găsirea celor mai bune soluții pentru redeschiderea cinematografului”.
Mugurel Mărgărițoiu (44 ani, economist): ”Angajamentul meu față de câmpineni este de a avea o relație de dialog și consultare cu aceștia, vom fi în permanentă legătură, pentru a putea identifica și rezolva problemele comunității, în scopul îmbunătățirii calității vieții și dezvoltării orașului. Atragerea de fonduri europene rămâne o sursă însemnată a creșterii economice sustenabile. Este necesar să atragem cât mai multe investiții și finanțare europeană pentru a oferi locuitorilor Câmpinei condiții de viață cât mai bune, taxe și impozite reduse, locuri de muncă, posibilități de recreere și distracție, per total, un nivel de trai mai ridicat. Este necesară refacerea și modernizarea infrastructurii de transport prin lucrări de asfaltare și amenajare, creșterea numărului de locuri de parcare. Îmi doresc un mediu curat și un alt proiect pe care îl consider foarte important este facilitarea accesului tuturor cetățenilor la apă și canalizare. De importanță în acest sens este proiectul de introducere a canalizării în zona Calea Doftanei – Voila, unde de ani de zile locuitorii acestor cartiere sunt privați de accesul la această facilitate”.
Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

3256 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6654 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

505 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

477 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.