Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Avântul Măneciu 4-1

Sport (Categoria articolului)

La mai puțin de 24 de ore de la tragica veste a dispariției fostului jucător Giani Duricu, Tricolorul Breaza a întâlnit pe teren propriu mult mai modesta formație Avântul Măneciu.

Partida a fost la discreția elevilor lui Costin Plăvache, care s-au desprins repede pe tabela de marcaj prin Negotei (min. 5 și 15). Oaspeții au redus din diferență prin Mihăilă, în minutul 30, iar Ov. Gheorghe a înscris cu patru minute înante de pauză, cu o frumoasă lovitură de cap. Negotei a închis tabela, în minutul 72, consfințind o victorie clară a gazdelor.
Un meci fără istoric, încheiat cu o victorie clară a liderului.
Antrenorul Costin Plăvache a trimis în teren pentru Tricolorul următorul ”11”: Neacșu - Tone (46 Prodan), Anghel, O. Gheorghe, Mușea, Roșu (69 Dumitrache), Duricu, Popa (68 Ștefănoiu), Dumitru, Dogaru (46 Ioniță), Negotei.
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va juca în deplasare, în compania echipei FC Bănești.
Rezultatele etapei - aici.

(Foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2424 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1554 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

2109 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.