Accident pe DN1, în zona Câmpinei. Patru persoane au ajuns la spital

Social (Categoria articolului)

Un autoturism s-a răstunat pe DN1, în zona municipiului Câmpina, iar toți cei patru ocupanți ai mașinii au fost răniți și transportați de urgență la Spitatul Municipal Câmpina. Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30. Traficul pe DN1 se desfășoară cu dificultate și la această oră, pe un singur fir pe sensul de mers spre Brașov.

Din primele cercetări ale polițiștilor și conform declarațiilor altor participanți la trafic, un alt autoturism a depășit mașina implicată în accident și a intrat brusc în fața acesteia. Pentru a evita impactul, șoferul a virat brusc la dreapta și s-a răsturnat în afara carosabilului. La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Ambulanței. Nu a fost nevoie de descarcerare, cele patru persoane din mașina răsturnată putând fi scoase fără probleme din autoturism. Cei patru ocupanți ai autoturismului au fost transportați la Spitalul Municipal Câmpina. Cercetările continuă în acest caz.

9279 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Chivu silviu 07.05.2016 20:10 Buna seara , din intamplare a reusit sa vada cineva numarul autoturismului care a "depasit" masina rasturnata? (p.s. nu a depasit la lovit in plin , http://uploadimage.ro/2GHr/poza.jpg)

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.