Liga A Prahova. CS Cornu - Tricolorul Breaza 1-2

Sport (Categoria articolului)

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale rundei inaugurale din Liga A Prahova a avut loc la Cornu, pe cocheta arenă din localitate, acolo unde s-au întâlnit CS Cornu și Tricolorul Breaza.

Jocul nu a fost din cale afară de spectaculos, dar a fost echilibrat, mai ales în prima repriză, când cele două formații și-au împărțit marile ocazii: Negotei (min. 34) - o bară pentru oaspeți, și Șovăială (min. 37), care a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofside.
Repriza secundă, brezenii au avut mai mult inițiativa, iar acest lucru s-a concretizat prin golurile marcate de Negotei (min. 61) și Ștefănoiu (min. 70), între acestea intercalându-se golul gazdelor, prin V. Sandu, care a transformat o lovitură de pedeapsă.
În final, o victorie meritată a celor de la Tricolorul Breaza (foto).
Iată și cele două echipe, care s-au aliniat la fluierul arbitrului Valentin Dumitru:
CS Cornu: Georgescu - Zamfir, Bârsănel, V. Sandu, Șt. Ion, Baciu, Puchea, F. Mihai, Filip, Ducu, Șovăială. Rezerve: Petre - Diaconu, R. Burlacu, Condrea, Savu, Soare, Cârstian, Cârstoiu.
Tricolorul Breaza: Negreanu - Petrescu, O. Gheorghe, Toader, Mușea, Roșu, Duricu, Popa, Dumitru, Ioniță, Negotei. Rezerve: Barbu, Badea, Burlacu, Dumitrache, Ștefănoiu, Stoica, Trăistaru, Nedelcu, Stănică.
Etapa viitoare, CS Cornu va juca în deplasare la CS Mănești, iar Tricolorul Beaza va primi vizita formației Atletic Ploiești.

2510 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

2459 vizualizari
01 dec. 2022 18:50

Liga A Prahova, trei restanțe se joacă duminică. Sunt ultimele meciuri ale anului 2022

Duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 11.00, sunt programate cele trei partide restante din etapa a 13-a, atunci când selecționata Prahovei a reprezentat România în Bulgaria, la Cupa Regiunilor UEFA. Iată programul și delegările acestor ultime jocuri din Liga A în anul 2022:

Alte stiri recente

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.