Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Sport (Categoria articolului)

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Jocul a început echilibrat, dar la prima greșeală în defensiva oaspeților, poienarii au deschis scorul prin Alexe, în minutul 8. Apoi, două greșeli uriașe în defensiva gzdelor au permis jucătorilor formației din Starchiojd să preia conducerea pe tabela de marcaj, mai mult, portarul poienarilor, Sbierea, fiind înlocuit după primirea celui de-al doilea gol de antrenorul Alin Postolache. Era doar minutul 36 și oaspeții intrau la pauză în avantaj. În minutul 49, imediat după revenirea de la odihnă, I. Dumitru a adus egalarea, profitând de degringolada din defensiva oaspeților. )video) Se părea ca poienarii vor putea întoarce rezultatul, dar a urmat un joc de uzură, în care oaspeții au preferat să adopte tactica provocării și a întârzierii la maximum a reluării jocului, profitând și de îngăduința arbitrului Iulian Popișteanu. Fluierul final a consfințit un rezultat de egalitate, mulțumitor pentru oaspeți și nemulțumitor pentru gazde.
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina pe: Sbierea - D. Marin, A. Burchi, Baltag, Bunea, G. Radu, Tandalache, I. Dumitru, Stan, Bondilă, Alexe, rezerve fiind G. Ilie, Savu, Matincă, I. Vintilă.
Etapa viitoare, sâmbătă, 25 septembrie, după-amiază, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare, la Chițorani, cu Progresul Bucov.

Incidente la final
La finalul partidei de la Poiana Câmpina, în zona vestiarelor au avut loc incidente. De la ce au pornit? În timpul meciului, la un moment dat, un jucător al formației ospete a înjurat și a arătat semne obscene spre unii spectori, ceea ce a generat o reacție verbală virulentă a acestora. Arbitrul Popișteanu a fost sesizat de această situație de asistenul Adina Ciobanu, dar a preferat să acorde doar un ”galben” jucătorului respectiv, ceea ce a inflamat și mai mult spiritele. Poate dacă ar fi avut inspirația să ia decizia regulamentară și să-l elimine pe jucătorul respectiv, lucrurile nu ar fi degenerat. La final, acești spectatori au ajuns în zona vestiarelor, unde au pătruns și spectatorii oaspeților. În vreme ce reprezentanții clubului gazdă îl izolau pe jucătorul de la care a început tot conflictul pentru a nu fi lovit, portarul echipei oaspete a atacat și lovit la întâmplare pe cei care pătrunseseră printre oamenii de ordine în zona vestiarelor. În încăierare, cineva a sunat la 112, astfel că au apărut polițiștii și jandarmii. În primă fază, s-a decis amendarea celor doi jucători ai formației oaspete, precum și convocarea în vederea sancționării a doi dintre spectatorii din Poiana Câmpina care au intrat în zona vestiarelor. Este trist și regretabil că s-a ajuns la așa ceva și, probabil, că fiecare dintre părțile implicate în acest conflict, are parte sa de vină - arbitri, gazde, oaspeți, spectatori.

Rezultatele etapei a 7-a din Superliga B Prahova:
AS Gherghița - CS Câmpina 3-2
Olimpia Cireșanu - CSO Mizil 2-3
Avântul Tomșani - Real Rio Cocoșești, neprogramat
Brădetul Ștefești - Progresul Bucov 1-2
CS Blejoi II - Știința Albești 1-0
Unirea Teleajen - Viitorul Puchenii Mari 3-1
CS Scorțeni Bordeni - Carpați Sinaia, nedisputat
Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0

6780 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1291 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1710 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

551 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2200 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.