CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O raritate! Juniorii de la CS Câmpina s-au ales cu terenul suspendat după incidentele de la partida cu HM Câmpina

- Sport -

O raritate! Juniorii de la CS Câmpina s-au ales cu terenul suspendat după incidentele de la partida cu HM Câmpina

La finalul partidei din urmă cu aproximativ două săptămâni, dintre CS Câmpina și HM Junior Câmpina, scor 0-2, au avut loc o serie de incidente, despre care am scris la momentul respectiv. Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Prahova, în urma celor scrise de arbitrul jocului în raportul său, a decis suspendarea terenului echipei CS Câmpina la meciurile acestei echipe de juniori pentru două etape și o amendă de 400 lei. O raritate, dar care, iată, la Câmpina s-a întâmplat. 

Că nici arbitrul, nici comisia nu au ținut cont de provocările suporterilor (părinților) formației adverse și nici de multitudinea de materiale pirotehnice folosite, care a dus inclusiv la intervenția Poliției, este o altă discuție...
În acest week-end, juniorii lui Roberto Opatchi au ispășit deja prima etapă de suspendare a terenului lor, jucând meciul de ”acasă” cu Șoimii Ciorani, scor 1-1, pe terenul Rafinăriei, tot din Câmpina.
Practic, a fost singura etapă de suspendare ispășită în acest campionat, următoarea fiind tocmai în ediția viitoare a campionatului județean.


31 Mar 2024 11:43 2963 vizualizari


Comentarii


  • 02.04.2024 14:58 Cata Nu prea ma interesează ce fac unii cu banii lor. 1. Eu spuneam că primara nu trebuie să finanțeze golănia.Adică prima măsură care trebuie luată este suspendarea activitătii secției defotbal.Apropo. căsunt alegeri acum, votez oricw consiliwr care susți e asta. 2.Pentru persoanele private care inalcă legea există poliție și jandarmerie. Dacă sunt părinți pot fi decăzuți din drepturi in limtele legii. 3. Multsucces la fotbal. Poate ajunge vrwunul consilierul oierului.
  • 31.03.2024 17:01 Grig Am citit comentariul unui anume Catalin . Păi “Misterii”ăia care cică educa copiii și părinții de la H M ( ............) și care n-au trecut de liga h ca jucători , iar ca și antrenori ( scuze , misteri ) ce să zic , în afară de bătrânul (............) cu diploma Pro TV dar caracter .... ce să mai zicem. Am avut copilul acolo iar Misterul bătrân făcea ședințe cu noi părinții ,iar mai mult de jumătate din timp se plângea de cat de nenorociți sunt cei de la CSC, Primărie și în general toți pe care-i visa el noaptea. Așa ca domnul care a comentat mai sus să vadă (deși știe) cum se comportă părinții de la hm , cum scot șarpele din pantaloni ,cum înjură copiii și părinții de la echipele adverse . Trăiască bătrânul care e capul ….peștelui. Rog administratorul să publice și comentariul meu , pentru că este o fabulă. Multumesc anticipat!
  • 31.03.2024 12:56 Catalin Pedeapsa principală ar trebui să să fie oprirea totală a finanțarii clubului de fotbal de către primărie. Probabl se vor găsi alte sporturi care se desfășoară in mod civilizat. Pentr astfel xe golăneli exista sectorul privat, cu respectarea legii evident.
358 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
506 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
534 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
798 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV