Cosmin Raț este propunerea POL pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Partidul Oamenilor Liberi (POL) anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că a luat decizia desemnării consilierului local Cosmin Raț drept candidat al partidului la funcția de viceprimar al municipiului Câmpina.

"În urma ședinței interne a Biroului Politic al POL Prahova, care a avut loc joi, 29 octombrie 2020, vă comunicăm că a fost luată decizia desemnării domnului Cosmin Raț, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Câmpina, drept candidat la funcția de viceprimar al municipiului. Menționăm că domnul Cosmin Raț va candida pentru această funcție administrativă după ce Consiliul Local va avea numărul total de 19 consilieri, număr prevăzut de legislația în vigoare", se precizează în comunicatul de presă semnat de Liviu Briciu, președintele POL Prahova.
Vă reamintim faptul că, în momentul de față, Consiliul Local Câmpina funcționează cu doar 14 consilieri, cei care au depus jurământul și au fost învestiți în funcție (13 dintre ei la ședința festivă din 26 octombrie, iar unul - Liviu Davidescu, de la ProRomânia - la ședința extraordinară de vineri, 30 octombrie. Într-o viitoare ședință vor depune jurământul supleanții de pe listele formațiunilor politice, adică acei candidați care devin consilieri în urma retragerii sau invalidării mandatelor unor colegi de partid sau alianță: Viorica Vane (USR), Florin Marcu (PNL) și Valentin Crețu (PLUS) - care intră în Consiliul Local după retragerea celor trei reprezentanți ai Alianței PNL-USR-PLUS (Rudolf Leica, Elena Albu și Cătălin Florescu); Horațiu Zăgan (PSD), care devine consilier ca urmare a retragerii lui Nicolae Moisescu; Marius Anghelescu (PMP), care devine consilier în locul lui Adrian Pițigoi, acesta optând pentru Consiliul Județean.
Într-o viitoare ședință va fi ales și viceprimarul Câmpinei, din rândul consilierilor locali.

4575 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6654 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

499 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

477 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.