Cosmin Raț este propunerea POL pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Partidul Oamenilor Liberi (POL) anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că a luat decizia desemnării consilierului local Cosmin Raț drept candidat al partidului la funcția de viceprimar al municipiului Câmpina.

"În urma ședinței interne a Biroului Politic al POL Prahova, care a avut loc joi, 29 octombrie 2020, vă comunicăm că a fost luată decizia desemnării domnului Cosmin Raț, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Câmpina, drept candidat la funcția de viceprimar al municipiului. Menționăm că domnul Cosmin Raț va candida pentru această funcție administrativă după ce Consiliul Local va avea numărul total de 19 consilieri, număr prevăzut de legislația în vigoare", se precizează în comunicatul de presă semnat de Liviu Briciu, președintele POL Prahova.
Vă reamintim faptul că, în momentul de față, Consiliul Local Câmpina funcționează cu doar 14 consilieri, cei care au depus jurământul și au fost învestiți în funcție (13 dintre ei la ședința festivă din 26 octombrie, iar unul - Liviu Davidescu, de la ProRomânia - la ședința extraordinară de vineri, 30 octombrie. Într-o viitoare ședință vor depune jurământul supleanții de pe listele formațiunilor politice, adică acei candidați care devin consilieri în urma retragerii sau invalidării mandatelor unor colegi de partid sau alianță: Viorica Vane (USR), Florin Marcu (PNL) și Valentin Crețu (PLUS) - care intră în Consiliul Local după retragerea celor trei reprezentanți ai Alianței PNL-USR-PLUS (Rudolf Leica, Elena Albu și Cătălin Florescu); Horațiu Zăgan (PSD), care devine consilier ca urmare a retragerii lui Nicolae Moisescu; Marius Anghelescu (PMP), care devine consilier în locul lui Adrian Pițigoi, acesta optând pentru Consiliul Județean.
Într-o viitoare ședință va fi ales și viceprimarul Câmpinei, din rândul consilierilor locali.

5341 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2714 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.