Cosmin Raț este propunerea POL pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Partidul Oamenilor Liberi (POL) anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că a luat decizia desemnării consilierului local Cosmin Raț drept candidat al partidului la funcția de viceprimar al municipiului Câmpina.

"În urma ședinței interne a Biroului Politic al POL Prahova, care a avut loc joi, 29 octombrie 2020, vă comunicăm că a fost luată decizia desemnării domnului Cosmin Raț, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Câmpina, drept candidat la funcția de viceprimar al municipiului. Menționăm că domnul Cosmin Raț va candida pentru această funcție administrativă după ce Consiliul Local va avea numărul total de 19 consilieri, număr prevăzut de legislația în vigoare", se precizează în comunicatul de presă semnat de Liviu Briciu, președintele POL Prahova.
Vă reamintim faptul că, în momentul de față, Consiliul Local Câmpina funcționează cu doar 14 consilieri, cei care au depus jurământul și au fost învestiți în funcție (13 dintre ei la ședința festivă din 26 octombrie, iar unul - Liviu Davidescu, de la ProRomânia - la ședința extraordinară de vineri, 30 octombrie. Într-o viitoare ședință vor depune jurământul supleanții de pe listele formațiunilor politice, adică acei candidați care devin consilieri în urma retragerii sau invalidării mandatelor unor colegi de partid sau alianță: Viorica Vane (USR), Florin Marcu (PNL) și Valentin Crețu (PLUS) - care intră în Consiliul Local după retragerea celor trei reprezentanți ai Alianței PNL-USR-PLUS (Rudolf Leica, Elena Albu și Cătălin Florescu); Horațiu Zăgan (PSD), care devine consilier ca urmare a retragerii lui Nicolae Moisescu; Marius Anghelescu (PMP), care devine consilier în locul lui Adrian Pițigoi, acesta optând pentru Consiliul Județean.
Într-o viitoare ședință va fi ales și viceprimarul Câmpinei, din rândul consilierilor locali.

6432 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1716 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1337 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.