Suspectul crimei din Plaiul Câmpinei, de negăsit. Poliția cere sprijin de la populație. UPDATE - Criminalul a fost prins!

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 13.30, tânărul a fost prins, fiind reținut de polițiști. Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, suspectul a fost găsit ”în zona locuinței, pitit printre tufișuri”. A fost condus la sediul Poliției Câmpina, pentru audieri, urmând ca în cursul acestei zile să fie dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova pentru ordonanță de reținere de 24 de ore, urmând ca apoi procurorul de caz să solicite instanței mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acuzația fiind de omor.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova face apel la cetățeni ca, în cazul în care pot oferi detalii despre suspectul crimei de la Șotrile, din satul Plaiul Câmpinei, să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Bărbatul se numește Laurențiu Marin, are 21 de ani și este din Șotrile. (foto) Vă reamintim faptul că acest tânăr este suspectat că și-a ucis concubina, o fată de 17 ani.

Cadavrul tinerei a fost descoperit sâmbătă după-amiază, în satul Plaiul Câmpinei din comuna Șotrile, în casa în care locuia împreună cu concubinul. Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, tânăra prezenta un traumatism cranian grav, plagă la nivelul gâtului și leziuni incompatibile cu viața, cel mai probabil ”arma” crimei fiind un topor. Cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Încă de sâmbătă seara, echipaje de poliție cu câini de urmărire și echipe de jandarmi îl caută pe suspect în pădurile din jurul comunei Șotrile, însă fără succes. Poliția cere acum sprijin populației.
Suspectul are 1,70-1,75 m înălțime, păr negru, ochi căprui, constituție atletică, îmbrăcat cu un pulover multicolor, cu nasturi / fermoar, tricou albastru, pantaloni trei sferturi gri închis, adidași albi.

Citiți și: Crimă în Plaiul Câmpinei. Victima - o tânără de 17 ani

7057 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1607 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

815 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

6 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

589 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.