Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1. Din nou remiză...

Sport (Categoria articolului)

După șase etape din Superliga B Prahova, CS Câmpina este deținătoarea celor mai multe remize - patru. Cea de-a patra remiză a fost obținută duminică, pe teren propriu, în partida cu CS Scorțeni Bordeni.

A fost un meci echilibrat, dar cu perioade de dominare ale formației câmpinene, care a lăsat impresia de multe ori că are frâiele partidei, că domină jocul și că va fi doar o chestiune de timp obținerea victoriei. Nu a fost deloc așa...După o primă repriză fără gol, în care cea mai mare ocazie a aparținut oaspeților, care au trimis după un corner mingea în bara porții lui Tiberiu Ionescu, la puțin timp după pauză, în minutul 56, V. Bogdan a deschis scorul, împingând mingea în plasă din apropiere, după ce portarul oaspeților respinsese cu dificultate un șut frumos. Chiar dacă păreau să aibă controlul asupra jocului, câmpinenii nu au reușit să se distanțeze pe tabel de marcaj. Ba mai mult, oaspeții au mai trimis o dată mingea în transversala porții câmpinene. Iar de ce le era frică gazdelor nu au scăpat, în minutul 87, arbitrul Eduard Pârâianu acordând o lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, pe care Panaitescu a transformat-o, stabilind scorul final, 1-1.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.

Rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Carpați Sinaia - CS Blejoi II 3-2
CSO Mizil - Știința Albești 0-3
Progresul Bucov - AS Gherghița 1-2
Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina nu s-a disputat, gazdele anunțând retragerea din campionat
Olimpia Cireșanu - Unirea Teleajen 5-2
Petrolul Ologeni - Avântul Tomșani 2-1
Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina 1-2

3886 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

200 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.

1904 vizualizari
27 nov. 2022 20:23

Handbal feminin, juniori III. ACS Academia Junior Ploiești - CS Câmpina 40-28

În cadrul etapei a X-a a Campionatului Național Feminin de Handbal pentru Juniori III, CS Câmpina a jucat în deplasare, la Brazi, în fața liderului seriei, ACS Academia Junior Ploiești.

Alte stiri recente

94 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

1757 vizualizari
28 nov. 2022 10:22

La SanConfind se vor efectua ecografii Doppler, la standarde internaționale

1 comentarii

Echipei medicale de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina i se va alătura în curând un medic specialist în medicina de laborator, dar cu competențe excepționale în ecografie (ultrasonografie generală). Medicul Mara Dobre are peste 20 de ani de experiență relevantă, activând în mai multe clinici private și spitale din țară și din străinătate. Experiența în completarea studiilor de medicină de laborator este cu adevărat excepțională, pentru că nu sunt mulți medici în România care să fi studiat ecografie de înaltă calitate în Canada, o țară cu un sistem medical foarte apreciat, care nu face rabat de la standardele sale performante.