Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1. Din nou remiză...

Sport (Categoria articolului)

După șase etape din Superliga B Prahova, CS Câmpina este deținătoarea celor mai multe remize - patru. Cea de-a patra remiză a fost obținută duminică, pe teren propriu, în partida cu CS Scorțeni Bordeni.

A fost un meci echilibrat, dar cu perioade de dominare ale formației câmpinene, care a lăsat impresia de multe ori că are frâiele partidei, că domină jocul și că va fi doar o chestiune de timp obținerea victoriei. Nu a fost deloc așa...După o primă repriză fără gol, în care cea mai mare ocazie a aparținut oaspeților, care au trimis după un corner mingea în bara porții lui Tiberiu Ionescu, la puțin timp după pauză, în minutul 56, V. Bogdan a deschis scorul, împingând mingea în plasă din apropiere, după ce portarul oaspeților respinsese cu dificultate un șut frumos. Chiar dacă păreau să aibă controlul asupra jocului, câmpinenii nu au reușit să se distanțeze pe tabel de marcaj. Ba mai mult, oaspeții au mai trimis o dată mingea în transversala porții câmpinene. Iar de ce le era frică gazdelor nu au scăpat, în minutul 87, arbitrul Eduard Pârâianu acordând o lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, pe care Panaitescu a transformat-o, stabilind scorul final, 1-1.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.

Rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Carpați Sinaia - CS Blejoi II 3-2
CSO Mizil - Știința Albești 0-3
Progresul Bucov - AS Gherghița 1-2
Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina nu s-a disputat, gazdele anunțând retragerea din campionat
Olimpia Cireșanu - Unirea Teleajen 5-2
Petrolul Ologeni - Avântul Tomșani 2-1
Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina 1-2

2973 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2164 vizualizari
22 nov. 2021 20:31

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

3062 vizualizari
21 nov. 2021 15:12

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CSO Mizil 3-2. Poienarii au trecut pe primul loc

Ultimul meci pe teren propriu din anul 2021 pentru Triumf Poiana Câmpina a însemnat o victorie cu o mare semnificație, pentru că prin jocul rezultatelor, poienarii au trecut pe primul loc al clasamentului din Superliga B Prahova. Înainte de debutul efectiv al partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului mare fotbalist poienar Ion Pavel ”Nando”, care a încetat din viață săptămâna trecută.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

3235 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.