Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1. Din nou remiză...

Sport (Categoria articolului)

După șase etape din Superliga B Prahova, CS Câmpina este deținătoarea celor mai multe remize - patru. Cea de-a patra remiză a fost obținută duminică, pe teren propriu, în partida cu CS Scorțeni Bordeni.

A fost un meci echilibrat, dar cu perioade de dominare ale formației câmpinene, care a lăsat impresia de multe ori că are frâiele partidei, că domină jocul și că va fi doar o chestiune de timp obținerea victoriei. Nu a fost deloc așa...După o primă repriză fără gol, în care cea mai mare ocazie a aparținut oaspeților, care au trimis după un corner mingea în bara porții lui Tiberiu Ionescu, la puțin timp după pauză, în minutul 56, V. Bogdan a deschis scorul, împingând mingea în plasă din apropiere, după ce portarul oaspeților respinsese cu dificultate un șut frumos. Chiar dacă păreau să aibă controlul asupra jocului, câmpinenii nu au reușit să se distanțeze pe tabel de marcaj. Ba mai mult, oaspeții au mai trimis o dată mingea în transversala porții câmpinene. Iar de ce le era frică gazdelor nu au scăpat, în minutul 87, arbitrul Eduard Pârâianu acordând o lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, pe care Panaitescu a transformat-o, stabilind scorul final, 1-1.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.

Rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Carpați Sinaia - CS Blejoi II 3-2
CSO Mizil - Știința Albești 0-3
Progresul Bucov - AS Gherghița 1-2
Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina nu s-a disputat, gazdele anunțând retragerea din campionat
Olimpia Cireșanu - Unirea Teleajen 5-2
Petrolul Ologeni - Avântul Tomșani 2-1
Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina 1-2

2698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2178 vizualizari
12 sept. 2021 21:33

Dorin Iamandeiu, de la Lido Câmpina, locul 3 la endurocross în etapa regională de la Odobești

La Odobești, în județul Vrancea, a avut loc în acest week-end Campionatul Regional de Endurocross, competiție la startul căreia s-a aflat și un sportiv legitimat la Lido Câmpina, este vorba de Dorin Iamandeiu.

Alte stiri recente

0 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...

156 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.