Superliga B Prahova. Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina 1-2. Victorie în inferioritate numerică

Sport (Categoria articolului)

Deplasare lungă și grea pentru jucătorii de la Sportul Câmpina, tocmai la Puchenii Mari, în cadrul etapei a VI-a a campionatului Superligii B Prahova. Și nu avea să fie deloc un meci simplu, dar elevii lui Pălăncianu și Basma l-au controlat și au câștigat meritat cele trei puncte puse în joc.

Partida nu a început deloc bine pentru câmpineni, portarul Bucuroiu fiind eliminat pe bună dreptate încă din minutul 10 de arbitrul Valentin Dumitru. În ciuda inferiorității numerice, câmpinenii au dominat clar partida, conducând la un moment dat cu scorul de 2-0, prin golurile reușite de Ed. Constantin și Drăghici. Pe final, gazdele au redus din diferență și au aprins finalul jocului, dar fluierul final a trimis toate cele trei puncte în contul câmpinenilor, o victorie pe deplin meritată.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pentru Sportul Câmpina pe: Bucuroiu - Neagu, Coman, Biro, Ciobotaru, Crețu, Ed. Constantin, Buștuc, R. Bulacu, Țigănuș, Corneanu. Au mai jucat: C. Constantin, Cafadaru, Rădulescu, Drăghici, Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca pe teren propriu cu Petrolul Ologeni.

Rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Carpați Sinaia - CS Blejoi II 3-2
CSO Mizil - Știința Albești 0-3
Progresul Bucov - AS Gherghița 1-2
Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina nu s-a disputat, gazdele anunțând retragerea din campionat
Olimpia Cireșanu - Unirea Teleajen 5-2
Petrolul Ologeni - Avântul Tomșani 2-1
CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1

2500 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2179 vizualizari
12 sept. 2021 21:33

Dorin Iamandeiu, de la Lido Câmpina, locul 3 la endurocross în etapa regională de la Odobești

La Odobești, în județul Vrancea, a avut loc în acest week-end Campionatul Regional de Endurocross, competiție la startul căreia s-a aflat și un sportiv legitimat la Lido Câmpina, este vorba de Dorin Iamandeiu.

2698 vizualizari
12 sept. 2021 21:09

Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1. Din nou remiză...

După șase etape din Superliga B Prahova, CS Câmpina este deținătoarea celor mai multe remize - patru. Cea de-a patra remiză a fost obținută duminică, pe teren propriu, în partida cu CS Scorțeni Bordeni.

Alte stiri recente

22 vizualizari
18 sept. 2021 11:22

Noile reguli aprobate de Guvern pentru localitățile unde rata incidenței COVID-19 depășește 3/1.000 locuitori. La Câmpina, rata incidenței a ajuns la 2,28

Guvernul României a aprobat, în ședința din 17 septembrie 2021, prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul țării, precum și o serie de măsuri care se aplică pe durata acesteia pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Precizăm că, la Câmpina, rata incidenței este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, conform datelor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova.

78 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...