Superliga B Prahova. Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina 1-2. Victorie în inferioritate numerică

Sport (Categoria articolului)

Deplasare lungă și grea pentru jucătorii de la Sportul Câmpina, tocmai la Puchenii Mari, în cadrul etapei a VI-a a campionatului Superligii B Prahova. Și nu avea să fie deloc un meci simplu, dar elevii lui Pălăncianu și Basma l-au controlat și au câștigat meritat cele trei puncte puse în joc.

Partida nu a început deloc bine pentru câmpineni, portarul Bucuroiu fiind eliminat pe bună dreptate încă din minutul 10 de arbitrul Valentin Dumitru. În ciuda inferiorității numerice, câmpinenii au dominat clar partida, conducând la un moment dat cu scorul de 2-0, prin golurile reușite de Ed. Constantin și Drăghici. Pe final, gazdele au redus din diferență și au aprins finalul jocului, dar fluierul final a trimis toate cele trei puncte în contul câmpinenilor, o victorie pe deplin meritată.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pentru Sportul Câmpina pe: Bucuroiu - Neagu, Coman, Biro, Ciobotaru, Crețu, Ed. Constantin, Buștuc, R. Bulacu, Țigănuș, Corneanu. Au mai jucat: C. Constantin, Cafadaru, Rădulescu, Drăghici, Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca pe teren propriu cu Petrolul Ologeni.

Rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Carpați Sinaia - CS Blejoi II 3-2
CSO Mizil - Știința Albești 0-3
Progresul Bucov - AS Gherghița 1-2
Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina nu s-a disputat, gazdele anunțând retragerea din campionat
Olimpia Cireșanu - Unirea Teleajen 5-2
Petrolul Ologeni - Avântul Tomșani 2-1
CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1

2821 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2136 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1802 vizualizari
23 ian. 2022 12:48

Circuit în Madeira, cu Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina

Circuitele turistice îți oferă posibilitatea de a vedea mai multe orașe, o întreagă regiune, într-un timp relativ scurt, bucurându-te, totodată, de toate condițiile asigurate de o agenție de turism. Așa că plecând tocmai de la această premiză, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă propune un circuit în Medeira, supranumită ”Insula Florilor”, un adevărat paradis în mijlocul Atlanticului, aparținând din punct de vedere administrativ de Portugalia.