S-a redeschis circulația și pe ultimul tronson de pe Calea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

Luni, 20 decembrie, seara, s-a redeschis circulația și pe ultimul tronson din Calea Doftanei, tronson cuprins între intersecția cu Strada Dealului și podul de la Zorile, spre Telega.

S-au turnat ultimele straturi de asfalt, iar de luni seara s-a deschis circulația complet pe Calea Doftanei. Deocamdată, până marți dimineață, este permis doar traficul ușor, dar din 21 decembrie, circulația rutieră va fi permisă tuturor categoriilor de vehicule de la un capăt la celălalt al acestei importante artere, adică de la intersecția cunoscută sub numele ”Casa Cărții” până la ieșirea din Câmpina spre Telega.
Acum, toată lumea trebuie să știe că lucrarea nu este finalizată propriu-zis - mai sunt de făcut o serie de lucrări la trotuare, la borduri, la unele intrări spre curțile oamenilor, la scurgerile pentru apele pluviale și realizarea marcajului rutier, dar toate acestea nu vor afecta decât într-o foarte mică măsură traficul și, oricum, nu se mai pune problema blocării circulației pe Calea Doftanei.
A fost o lucrare extrem de necesară și care s-a făcut în mai mult de un an. Acum, așa cum se întâmplă în general, există două categorii de reacții ale oamenilor - unii revoltați de faptul că lucrarea a durat mult prea mult, că rutele ocolitoare nu au fost suficient de bine amenajate, alții care susțin că s-a făcut într-un an ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani, pentru că precedenta asfaltare integrală a acestei străzi s-a realizat în anul 1987, cu prilejul ultimei vizite la Muzeul Doftana a lui Nicolae Ceaușescu.
Vă reamintim că au fost mai multe lucrări executate pe Calea Doftanei - modernizarea rețelei de apă, modernizarea și extinderea rețelei de canalizare, precum și modernizarea trotuarelor și carosabilului. Primele două categorii de lucrări au fost realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar asfaltarea s-a făcut de către Primărie, cu bani de la bugetul local.

3640 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • FLOREA 20.12.2021 20:40 Dl ALIN va ieși la pensie de la primărie. N-a văzut Ro om mai capabil Felicitări.
  • Manaila Marian 21.12.2021 11:00 Felicitări. Când se va modernizarea și strada Voila? Macar prima parte de la strada Calea Doftanei?🤔
  • PESCARU ADRIANA 21.12.2021 15:54 Bravo in sfarsit! Nu mai rezista mașinile pe rutele ocolitoare. Sărbători fericite si multa sanatate!
  • mihai mihai 22.12.2021 22:29 Datorită acestui PRIMAR implicat în problemele orașului sa realizat totuși în timp bun , altfel mai dura vreo 3 ani .Felicitări și multe mandate, cum sa mai zis până la pensie și peste !

Actualitate

1943 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

331 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

114 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

465 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: