CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

'Concert în 15 limbi' al sopranei Menorah Winston la Castelul Hasdeu din Câmpina

- Eveniment -

'Concert în 15 limbi' al sopranei Menorah Winston la Castelul Hasdeu din Câmpina

Castelul 'Iulia Hasdeu' a răsunat astăzi de muzică. Un concert de excepție oferit câmpinenilor (și nu numai) de soprana americană Menorah Winston și de o foarte tânără soprană - Fiorela Miria (11 ani), acompaniate de pianista Hermira Gjoni.

Concertul de la Câmpina a fost primul din seria celor șapte concerte pe care Menorah Winston le susține în România în această vară. Un concert în 15 limbi, alcătuit din arii de operă, operetă, lieduri și muzică ușoară. Un program foarte frumos, care a umplut de bucurie inimile celor prezenți astăzi la Castelul Hasdeu. A fost dorința lui Menorah Winston de a cânta la castelul din Câmpina în memoria Iuliei Hasdeu, a cărei poveste a impresionat-o mult, dar și în amintirea copilăriei frumoase pe care a avut-o în România. Pentru că Menorah Winston, chiar dacă este de origine israeliană și chiar dacă s-a stabilit de mai bine de 30 de ani în SUA, s-a născut în țara noastră și nu uită de unde a plecat. După 30 de ani, încă mai vorbește românește și chiar bine. A cântat pe multe scene ale lumii și spune că, deși a plecat din România, România nu a plecat niciodată din sufletul său. Revine din când în când în țară pentru a susține concerte acolo unde este invitată.
Hermira Gjoni este o pianistă americană, originară din Albania, cu o carieră artistică impresionantă. Fiorela Miria, soprana de numai 11 ani, s-a născut la New-York într-o familie de muzicieni din Albania. Este elevă a Școlii de Artă 'Bronx House' din New York și face parte din Corul Național de Copii cu care călătorește peste tot în lume. Vocea sa cristalină a răsunat astăzi în castelul Iuliei Hasdeu.

Citiți și Menorah Winston: 'Vocea mi-a plutit singură în Castelul Iuliei Hasdeu'


03 Jul 2016 21:30 11845 vizualizari


Comentarii


  • 05.07.2016 09:31 Mariana Cred ca a fost superb. Felicitări celor care au avut aceasta inițiativa!
385 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert, susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
841 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1108 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1354 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV