În ritmul în care se lucrează, modernizarea Parcului de la Soldat nu va fi gata nici la primăvară...

Actualitate (Categoria articolului)

13 septembrie 2018 este data până la care administraţia câmpineană a acceptat prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat. Termenul inițial a fost 24 august, dar firma constructoare a solicitat o prelungire, invocând condițiile meteo nefavorabile din iunie și iulie, care nu au permis desfăşurarea lucrărilor. Haideți să vedem cum arăta Parcul de la Soldat cu o zi înainte de expirarea prelungirii termenului de finalizare.

La fel ca pe parcursul celor aproape cinci luni de când firma Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, se chinuie efectiv cu această lucrare, pe şantier nu se aflau mai mult de doi muncitori şi un şef. Faţă de precedenta noastră vizită aici, cea de pe 24 august, cea mai evidentă modificare este... prelungirea gardului din pânză verde. Şi au mai fost placate cu gresie câteva rânduri de borduri care delimitează viitorele alei. În mod cert, licrările sunt încă foarte departe de a fi finalizate.
Privind ritmul de lucru al celor doi muncitori, ne-am amintit avertismentul lansat de fostul viceprimar, Ion Dragomir, la precedenta şedinţă a Consiliului Local: "Vă spun că suntem în august 2018 şi vom vorbi de Parcul Regele Mihai (n.r. - noua denumire a Parcului de la Soldat) la anul, în iulie. Sunt sute de metri pătraţi care trebuie îndepărtaţi pe unde sunt terasele şi nu s-a făcut nimic. Și nu s-a pus o placă de granit! Oamenii pe care îi au nu o să facă asta niciodată şi mi-e teamă că o să abandoneze lucrarea şi începem - justiţie, evaluare, licitaţie... Atenţie că vom rămâne cu acel parc nefinalizat ani de zile!"
Dincolo de toate acestea, este inadmisibil ca în ceasul al doisprezecelea, atunci când lucrurile ar fi trebuit să fie aproape finalizate, iar dacă eşti firmă serioasă şi eşti în întârziere să faci eforturi pentru a grăbi lucrurile, tu să te prezinţi cu aceiaşi muncitori apatici, care lucrează în şlapi şi cu pantalonii suflecaţi, atenţi să nu se murdărească. În plus, de-a lungul desfăşurării acestei investiții, atât primarul Horia Tiseanu, cât şi viceprimarul Adrian Piţigoi şi-au declarat public nemulţumirea faţă de ritmul lucrărilor. Practic, fără nici un rezultat...
Ce se va întâmpla de mâine încolo? "Conform legii şi conform prevederilor contractuale, din 14 septembrie încep penalităţile. Consider că am manifestat suficientă înţelegere, am acceptat prelungirea termenului, dar totul are o limită şi vom acţiona conform legii!", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi.

Citiţi şi Termenul de finalizare a reabilitării Parcului de la Soldat şi a skatepark-ului a fost prelungit până la 13 septembrie
Parcul de la Soldat din Câmpina, în ziua în care lucrările ar fi trebuit finalizate...

4608 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • florin 13.09.2018 09:54 Cat la suta din valoarea contractului a primit aceasta firma,a cui este,cine o sprijina? Isi iau jucariile si vor pleca.Dragomir stie multe si nu spune.Pe placuta aia scrie 2020 deci putintita rabdare.A cui a fost ideea cu denumirea de Regele Mihai? Mai degraba Stoica Teodorescu,Barbu Stirbey.Iar Fratila si Dula?Ne cam plictisesc tare cei doi corifei....
  • Corina 13.09.2018 13:40 Multumim d-lui viceprimar pentru cum stie el sa conduca acest oras!!!!!! Exemplar! Multumita faptului ca nu a reusit sa termine parcul, am inteles ca anul acesta spectacolul cu Serbarile Toamnei se va face la Rio Pas!!!!!!!!!!

Actualitate

384 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1295 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

463 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1384 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.