CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. Lângă parcarea incredibilă din fața unui centru comercial se afla și... o mașină de Poliție

- Actualitate -

Primim de la cititori. Lângă parcarea incredibilă din fața unui centru comercial se afla și... o mașină de Poliție

Doi cititori ne-au semnalat pe numărul de whatsapp 0733.388.425, după publicarea imaginii cu o parcare incredibilă în fața unui centru comercial din Câmpina, că lângă mașina respectivă, la un moment dat s-a oprit, la fel de neregulamentar, și o mașină de Poliție.

Martorii oculari ai acestui incident, ne-au mai semnalat că polițistul care a coborât din mașina Poliției nu a avut nicio treabă cu mașina parcată chiar în curba din fața centrului comercial Kaufland. Polițistul, spun martorii, ar fi coborât, a intrat în Kaufland, de unde a ieșit după câteva minute cu un pachet de țigări în mână. Niciun moment nu a părut interesat, mai spun martorii noștri de mașina parcată... așa cum era parcată.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


16 Aug 2023 06:43 4348 vizualizari


Comentarii


  • 16.08.2023 14:43 Pipea Ionut Din ce vad eu masina de politie avea girofarul pornit semn ca era in misiune. Este posibil sa fi mers in Kauffland sa-l caute pe cel cu pricina.
  • 16.08.2023 10:45 Florin Asa sint Politistii proveniti din viata civila sau cu 2 luni de scoala militara ii intereseaza doar salariul care intra pe card la sfirsit de luna
  • 16.08.2023 09:00 M. Focșa De ani de zile in acel loc se parcheaza neregulamentar, iar administratorul parcarii nu ia niciun fl de masura, desi traficul e strangulat din cauza acestor parcari. Pur si simplu in parcarea privata Kaufland, functioneaza probabil alte reguli de circulatie. Dupa codul rutier, niciuna dintre cele 4 masini din imagine nu este parcata regulamentar. Sa ajungi nu doar sa circuli pe contrasens, dar sa mai si parchezi pe el, blocandu-l, asa cum a facut in aceasta imagine Politia, este deja mult prea mult. Daca ar fi valabile regulile codului rutier, acestui politist ar trebui sa-i fie retinut permisul, nu ? Dar probabil ca nu e valabil codul rutier in acea parcare, ci doar regula junglei.
669 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
4193 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
955 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1693 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV